Victòria molt treballada a terres franceses per tancar la pretemporada.

Arribava l’últim partit de preparació per Cadí La Seu. L’equip viatjava cap a Toulouse amb les baixes de Maria Jespersen i Quinn Dornstauder per molèsties físiques. S’hi afegeix la de Yurena Díaz, la qual també viatjava cap a terres franceses per seguir amb el seu treball de recuperació. Un diumenge a primera hora d’una calorosa tarda al Petit Palais Des Sports de Toulouse.

Primera part

Cadí La Seu començava bé imposant-se amb un parcial de 0-6. El període, però, agafà un ritme lent basant-se en les defenses d’ambdós equips. Les franceses aprofitaven la falta d’encert de les nostres i empataven el marcador a 6 punts. Encaràvem uns 6 últims minuts de període on s’anotarien tots els punts que faltaven al principi amb un intercanvi de cistelles que arribava al 13-13 després del primer triple urgellenc obra de Georgina Bahí. Ariadna Pujol, també amb un triple, i Hermine Ngeuko, amb una cistella sobre la botzina, deixaven el primer quart amb mínim avantatge local, 17-16.

Inici de període favorable a les nostres amb les idees molt clares en defensa. Les locals només anotaven quatre punts en 7 minuts i se’ls hi feia petita la cistella. Bones defenses i contraatacs amb convicció, els principals motius del primer màxim avantatge del partit, 21-29 després de cistella de Serena-Lynn amb assistència d’Ariadna Pujol. Reaccionaven les franceses amb triple de Strunc i fent mal dins la zona per encarar els darrers dos minuts de quart, 26-29. Danni Williams i un contraatac finalitzat per Gala Mestres deixaven un nou petit avantatge de 26-33. Uns punts visitants que no es mourien de lloc fins que Laura Peña anotava dos tirs lliures després de rebre un parcial local provocat pels nostres errors, 34-35 de camí als vestidors.

01_tmb_cadi_cronica

Segona meitat

Tornada dels vestidors amb la mateixa tònica que el tram final del segon període. L’intercanvi de cistelles constant marcava el ritme boig de partit pels dos equips. Quan faltaven tres minuts per finalitzar el quart, Cadí La Seu ha encadenat un parcial de 0-12 després de dos triples de Laia Raventós i una cistella amb falta addicional per la capitana Georgina Bahí que deixava l’avantatge de deu punts per les nostres, amb el 46-56 finalitzava el període. L’aler local Strunc ha hagut de marxar de pista després d’un cop molt fort al cap. Finalment marxava pel seu propi peu de pista i tot ha quedat en res.

Serena-Lynn encetava el marcador del període, la dada curiosa es que ho ha fet durant els quatre quarts del partit d’avui. Les urgellenques han aprofitat l’avantatge de 10 punts que aconseguien del darrer període per fer més gran l’escletxa. Cada cistella que aconseguien les locals eren contestades amb una de les nostres, les quals trobaven l’encert de cara cistella. Un palmeig inversemblant de Serena-Lynn ficava el 52-67 a l’equador de quart. La rotació de banqueta final ha provocat que Cadí La Seu segueixi corrent després de tancar bé la seva cistella i desgastava físicament i mentalment a les locals. Victòria final de Cadí La Seu per 54-71 en aquest darrer partit de preparació.