Un bon Cadí La Seu acaba perdent davant un Valencia Basket que ha anat de menys a més.

El Pavelló Municipal de Mollerussa, última parada per donar per finalitzada la pretemporada de Cadí La Seu.

Començava el partit amb un primer minut de tanteig amb dues cistelles fallades per Laura Peña i Yoyo Nogic. Per part de les valencianes, era Maria Pina la que ho intentava, també sense encert. En el següent atac, Julia Reisingerova encetava el marcador anotant fàcilment sota el cèrcol davant de Tinara Moore. Inaugurava el nostre marcador Irati Etxarri, trencant la defensa taronja. L’equip de Bernat Canut es començava a trobar amb problemes quan Tinara Moore suma la seva segona falta personal al tercer minut de partit i ha de ser substituïda per Elin Gustavsson. No tornaríem a veure una cistella, ni local ni visitant, fins que Irati Etxarri ficava els dos tirs lliures després de provocar la falta de Tamara Abalde. Georgina Bahí, Tamara Abalde, Jovana Nogic i Meiya Tirera intercanviaven cistelles per posar un marcador de 8-6 a falta de 3:39 per finalitzar el període. A base de moltes faltes defensives, tirs lliures encertats i un triple sobre la botzina de Georgina Bahí, els primers 10 minuts finalitzaven amb un marcador de 14-11.

El segon quart l’estrenava Irene Garí en el primer minut, on després Georgina Bahí trobava cistella i tornava a deixar el marcador favorable amb tres punts d’avantatge. La mateixa capitana donava un petit ensurt quan es retirava coixa a la banqueta, per sort quedava en res pel que anava a ser el millor partit de Georgina Bahí de la pretemporada. Un parcial mínimament favorable de 13-10 marcava la marxa als vestidors amb un marcador de 29-23.

Valencia Basket tornava fort dels vestidors per començar el tercer quart amb un parcial de 0-6 que provocava el temps mort de Bernat Canut. Irati i Georgina frenaven l’embranzida visitant de Tirera i Abalde en els primers cinc minuts de quart (33-33). Un altre intercanvi de cistelles era protagonista a Mollerussa, aquest cop el parcial cauria favorable a les valencianes per encarar l’últim quart (42-44).

Cadí La Seu no abaixava els braços després de trobar un Valencia Basket molt més agressiu de cara a cistella i més dur sota la seva cistella. Irati Etxarri tornava a encetar el quart per empatar a 44 punts amb una cistella autoritària. Poc encert en els primers minuts de període, on la cinquena falta de Tinara Moore ha estat un dels punts claus perquè les visitants trobessin cistelles dins la zona. Reisingerova i Cotano des dels tirs lliures ampliaven l’avantatge taronja fins al 45-54, tot i l’empenta d’una lluitadora Ariadna Pujol i una omnipresent Georgina Bahí a la zona, tant davant com darrere. El punt dèbil era clar, Rebeca Cotano, emparellada amb Georgina Bahí, feia dues faltes seguides i la capitana urgellenca sumava el seu 20è punt del partit, tot i que el marcador encara mostrava 7 punts favorables a Valencia Basket. El poc encert final de les nostres i la consistència que no baixava de les rivals, donaven per tancar un bon partit a Mollerussa, marcador final de 53-64.

Tanquem una pretemporada amb alts i baixos però amb salut i donant una bona imatge. Toca preparar bé la setmana d’entrenaments i començar, ara sí, amb la lliga regular.