Derrota d’un Cadí amb pocs efectius

El Cadí la Seu, amb només 8 jugadores disputant minuts, no va ser capaç de derrotar al Celta Balonesto, caient per 79 a 68. Clàudia Contell i Clàudia Guri van debutar amb la samarreta blanc-i-blava quallant bones actuacions.
Per part del Celta, les millors van ser Samson (16p, 20v) i Musa (16p, 17v). La millor del Cadí va ser la Veronika (15p, 20v).

Primera part: cap equip agafa distàncies

Els dos equips, necessitats de victòries, van sortir molt concentrats a pista. Ràpidament l’Amber es va convertir en la líder ofensiva del Cadí, amb 8 punts en el primer quart. Per part del Celta, Trahan Davis des de la pintura i Benton des del triple castigaven a les urgellenques i permetien al Celta acabar els primers 10 minuts amb un petit avantatge (20-17).

El Celta estava aprofitant molt bé les pèrdues del Cadí (amb 8 punts després de pèrdua), però ràpidament en Fabián va intervenir i la circulació de pilota va millorar. L’Amber i la Veronika seguien inspirades, amb 13 i 10 punts respectivament a la mitja part. Després d’uns minuts amb molta igualtat, anàvem al descans amb un 37 a 34 al marcador.

Segona part: un mal tercer quart condemna el Cadí

Cristina Cantero va donar amb la clau a la mitja part i la defensa del Celta va aconseguir col·lapsar l’ofensiva urgellenca, on només Contell trobava camí a cistella. En 5 minuts, les gallegues van obtenir un parcial de 17 a 4, al qual el Cadí no va ser capaç de respondre. A falta de 10 minuts, les gallegues manaven per 17 punts, el màxim avantatge en tot el partit (60-43).

A l’últim període, el Cadí va intentar reaccionar, arribant a ficar-se a només 8 punts de diferència a falta de 5 minuts, de la mà de la Clàudia i l’Amber, però Musa i Samson es van encarregar de refredar les esperances urgellenques. Al final, 79 a 68 favorable a l’equip local.

CELTA ZORKA RECALVI (79): Haidara 4, Benton 9, Samson 16, Senosiain 11, Musa 16, Aguilar 2, Garfella 7, Trahan Davis 14, Vidal 0, Prats 0.

CADÍ LA SEU (68): Elise Ramette 2, Anna Palma 0, Clàudia Guri 6, Veronika Remenarova 15, Clàudia Contell 12, Lotta-Maj Lahtinen 7, Amber Melgoza 18, Sierra Campisano 8.

Parcials: 20-17, 17-17, 23-9, 19-25
Àrbitres: Ávila, Baena, Domingo
Incidències: partit corresponent a la divuitena jornada de la Lliga Femenina Endesa disputat al Pavellón de Navia de Vigo.