Els nostres equips tornen a la competició

Sí, heu llegit bé. Sembla una mentida, però no ho és. Torna la competició domèstica per molts dels nostres equips de la casa. La Federació Catalana de Bàsquet ha donat el vistiplau perquè les competicions dels més petits fins als més grans tornin a l’acció, independentment de la categoria en la qual juguin.

A causa de la, encara, delicada situació en la qual vivim, també són molts els equips que han decidit, per voluntat pròpia i totalment respectable, no tornar a competir aquesta temporada. Tanmateix seguiran entrenant com ho han estat fent durant tota la temporada quan la situació epidemiològica ho ha permès.

Els equips que tornaran a competir aquesta temporada són els següents:

Agustí Peña
Fotografia: Agustí Peña

 

El primer sènior masculí enceta la tornada aquest cap de setmana

L’equip entrenat per David Vallvé, amb l’ajuda d’Arnau Alberich, serà l’encarregat d’encetar la tornada a la competició, sent així l’únic equip del club en fer-ho aquest cap de setmana del 20 i 21 de març. Tot i això, aquest no era el que estava previst. A causa de l’evolució de la pandèmia a la Seu d’Urgell les darreres setmanes, s’ha procedit al tancament de totes les instal·lacions esportives de la ciutat. Per tant, en aquests dies, entrenaments suspesos i de la mateixa manera tots els partits que anàvem a viure al Palau d’Esports més d’un any després del darrer.

El primer equip sènior masculí segueix amb les aspiracions de seguir apuntant alt en una competició tan exigent com la Primera Catalana. Sempre conscients de la dificultat de compaginar estudis i feines fora de casa amb defensar els colors del SEDIS, tornaran a la competició amb objectius ambiciosos de futur. Enguany són quatre les incorporacions que arriben per formar part de la disciplina de l’equip, els quatre procedents del Morabanc Andorra B. Quim Vallvé, jugador de la casa que torna amb l’experiència d’haver cursat la seva carrera universitària als Estats Units amb els Oregon Tech i un any a la lliga EBA a la maleta. També de terres andorranes, els joves Albert Pons i Àlex Peral, vinculats i treballant també amb el Morabanc Andorra de Lliga Endesa, i l’experimentat Xavier Isern, molta experiència i força pel joc interior.

Així doncs, el primer partit serà a Sabadell en la pista del C.E. Sant Nicolau aquest pròxim diumenge 21 de març a les 18 h.

Agustí Peña
Fotografia: Agustí Peña

 

Sense vosaltres no seria possible

Sempre immensament agraïts, i més en aquest any tan difícil per tots, als nostres patrocinadors que fan que la presència del SEDIS arreu de Catalunya sigui possible: Cooperativa CADÍ, Hidrology, Efausa, Sideco, Nagrup, Esquitx, Alfa Consult, Caditours, Carnisseria Charlie, Marbru, Estacions Valentí, Carnisseries Mitjana-Navinés, Pirineus Automoció, Pastisseria Vilarrubla, Mapisa, GDOS, Cadí Telecom, Piros Seguretat, El Mos, Fustes Grau i PEUSA.

PATROCINADORS_2021_Rectangle

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta