Gala Mestres és la primera incorporació pel Cadí La Seu de la pròxima temporada.

Gala Mestres és la primera incorporació pel Cadí La Seu de la pròxima temporada.

L’aler reforçarà el joc exterior del nou Cadí La Seu i firma per les dues pròximes temporades.

La vilanovina aterra a la Seu d’Urgell i disputarà el seu segon any a la màxima categoria estatal. Fa dues temporades va arribar al CB Arxil de Pontevedra on va destacar amb 16,3 dígits de valoració de mitjana a la Lliga Femenina 2. La passada temporada va debutar a Liga Femenina Endesa de la mà del Quesos El Pastor de Zamora.

Jugadora física amb bon tir exterior que arriba molt il·lusionada a Cadí La Seu i amb ganes de seguir creixent com a jugadora: “Tinc moltes ganes de treballar i gaudir amb les noves companyes per seguir aconseguint tots els reptes que cada any supera aquest equip. Després d’acabar una temporada d’aquesta manera l’únic al que penses són les ganes de treballar ja per la següent… Amb il·lusió, esforç i compromís per estar a l’alçada de les companyes, l’equip i l’afició!

Bernat Canut ens fa una valoració de la incorporació de la Gala a l’equip: “És una jugadora forta físicament i amb bona mà de tres punts. Amb molta experiència a Lliga 2 i aquesta darrera temporada s’ha adaptat a Lliga 1 amb facilitat com era d’esperar. Sumem una gran treballadora!

Primera nova peça encaixada, la qual es suma a Yurena Díaz, Laura Peña, Marina Lizarazu, Irati Etxarri, Ariadna Pujol i Georgina Bahí.

Benvinguda Gala!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir