La capitania de Georgina Bahí seguirà liderant al Cadí La Seu de la pròxima temporada.

Georgina Bahí, un dels pilars clau de les darreres temporades, seguirà defensant la samarreta de Cadí La Seu una temporada més.

Set temporades, quasi bé 200 partits oficials amb la samarreta blanc-i-blava, reconeguda a nivell estatal vestint la samarreta de la selecció espanyola en varies ocasions, una líder innata de vestidor i una de les peces clau del Cadí La Seu d’abans i d’ara. La gironina més assentada a la Seu d’Urgell segueix ambiciosa en busca de nous reptes al Palau d’Esports i afrontarà la seva vuitena temporada al club.

El tècnic urgellenc Bernat Canut remarca la importància de tenir-la a l’equip: “Els anys que porta aquí fa que entengui molt bé la filosofia del nostre equip. La seva experiència i exemple de compromís la fan una peça molt important dins el grup.

En referència a la seva continuïtat, la capitana fa la següent valoració: “Amb aquesta temporada acabada de forma una mica estranya, tinc ganes de tornar a gaudir del bàsquet al nostre Palau amb tota l’afició. Tenia un any més de contracte i poder lluitar per nous reptes i noves experiències és un aspecte que em motiva.

Molta sort i èxits Geo!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir