Iberian Sportech i Sedis Bàsquet uneixen els seus camins després d’arribar a un acord de col·laboració per aquesta temporada.

L’empresa sevillana, conformada per un grup humà dedicat a proveir de solucions esportives, acaba de convertir-se en un dels patrocinadors de l’equip.

Podem explicar moltes coses sobre Iberian SPORTECH; però, centrant-nos en els seus pilars fonamentals, hem de destacar quatre punts: la conforma un grup humà dedicat a proveir de solucions integrals, amb clara vocació d’ajudar; l’equip és un fort potenciador de sinergies entre professionals, empreses i institucions de diferent índole; és una empresa de PERSONES, en la qual no es parla de clients, sinó de partners i amics; i, finalment, una cosa que diferencia sens dubte a Iberian SPORTECH, és una oferta de productes que aporten un clar valor afegit dins de les seves principals àmbits d’incidència: esport, rehabilitació, readaptació i salut.

En aquest cas, la col·laboració d’Iberian amb l’AE Sedis Bàsquet es basa en l’aportació de material que contribuirà a la millora en el rendiment de les nostres jugadores. Ruster i Flexvit són les marques seleccionades per dur a terme una preparació òptima de cara al nou curs, marques la qualitat està certificada, consolidada i contrastada per grans professionals de l’esport.

Des de l’AE Sedis Bàsquet donem la benvinguda a la família Iberian, i comencem, al costat d’ells, un nou camí en aquesta il·lusionant temporada.

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta