Iberian Sportech i Sedis Bàsquet renoven el seu acord de col·laboració per aquesta temporada.

Després d’una primera temporada de ben entesa entre ambdues parts, Sedis Bàsquet i l’empresa sevillana Iberian Sportech han arribat a un acord per ampliar la col·laboració que els uneix.

La col·laboració amb Iberian Sportech és continua basant en l’aportació de material que contribueix en la millora de rendiment de les nostres jugadores professionals. Ruster i Flexvit segueixen sent les marques seleccionades per dur a terme una preparació òptima en aquesta temporada. Marques de qualitat certificades, consolidades i contrastades per grans professionals de l’esport arreu. De la mateixa manera, tot i les incerteses del moment, Iberian Sportech ha fet un sobreesforç per continuar col·laborant amb el club i seguir apostant amb l’esport femení, fet que des de la nostra entitat valorem molt positivament i agraïm.

 

Iberian Sportech

D’Iberian SPORTECH; centrant-nos en els seus pilars fonamentals, hem de destacar quatre punts: la conforma un grup humà dedicat a proveir de solucions integrals, amb clara vocació d’ajudar; l’equip és un fort potenciador de sinergies entre professionals, empreses i institucions de diferents àmbits; és una empresa de PERSONES, en la qual no es parla de clients, sinó de partners i amics; i, finalment, una cosa que diferencia sens dubte a Iberian SPORTECH, és una oferta de productes que aporten un clar valor afegit dins de les seves principals àmbits d’incidència: esport, rehabilitació, readaptació i salut.

A més a més, i amb el mateix objectiu d’ajudar i aportar solucions, Iberian SPORTECH també dissenya, equipa i executa a centres d’alt rendiment i a gimnasos d’ús domèstic.

 

CADÍ LA SEU

Georgina Bahí i Ariadna Pujol, jugadores de CADÍ LA SEU valoren la renovació de l’acord. “És un luxe tenir el material que tenim a peu de pista sense haver de desplaçar-nos del pavelló.”, afirma Ariadna Pujol. També opina sobre la qualitat del material que utilitzen: “Les gomes i barres que ens ofereixen són ideals per completar l’entrenament que busquem en les millors condicions.

La capitana Georgina Bahí també es mostra molt satisfeta: “Per nosaltres, poder gaudir de tot aquest material a peu de pista per mantenir-nos en forma, recuperar-nos de lesions i ajudar-nos a donar el nostre 100% és un privilegi.

Des d’AE Sedis Bàsquet reiterem el nostre agraïment i satisfacció per la renovació de l’acord amb Iberian Sportech.

 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir