Presentem oficialment els patrocinadors dels nostres equips per la temporada 2020/2021.

Ens complau presentar, una temporada més, el projecte esportiu per aquesta temporada 2020/2021. Tot i la incertesa del moment a causa de la pandèmia que estem vivint, són moltes les empreses, petites i grans, que segueixen apostant per seguir vinculades al bàsquet de la nostra ciutat i així mantenir el projecte esportiu d’AE Sedis Bàsquet plegats.

Mantenim una estructura d’equips similar al de la darrera temporada. Dinou equips amb un sènior professional a l’elit del bàsquet femení nacional, tres sèniors formats per gent de la casa amb un compromís encomiable per seguir practicant el bàsquet a casa seva, dos júniors, quatre cadets, tres infantils, un preinfantil, tres minis, dos pre minis, la nostra Escola de Bàsquet i l’AIRAM PEUSA, l’equip amb capacitats especials.

Equips femenins

CADÍ LA SEU, Sedis Efausa, Sedis Esquitx, Sedis Caditours, Sedis Cadí Telecom, Sedis Navinés Mitjana, Sedis Fustes Grau, Sedis Pastisseria Vilarrubla, Sedis Piros Seguretat.

Equips masculins

Sedis Hidrology, Sedis Sideco, Sedis Nagrup, Sedis Alfa Consult, Sedis GDOS, Sedis Charlie, Sedis Estacions Valentí, Sedis Mapisa, Sedis Marbrú, Sedis Pirineus Automoció.

Escola de bàsquet

El Mos.

Equip amb capacitats especials

AIRAM PEUSA.

 

Des de la nostra entitat, com no podia ser d’una altra manera, agraïm molt la col·laboració i desitgem que sigui per molts més anys per seguir fent possible que gaudim del millor bàsquet al Palau d’Esports i a la nostra ciutat.

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir