Laura Peña complirà la seva segona temporada en la direcció de joc de Cadí La Seu i amplia el seu compromís fins a finals de la temporada 2021/2022.

Laura Peña i Sedis Bàsquet han arribat a un acord d’ampliació de contracte que els mantindrà vinculats fins al final de la temporada 2021/2022.

La jove jugadora de Vilassar de Mar ha brillat amb llum pròpia en aquesta primera temporada a Cadí La Seu. Després de la desafortunada lesió de Yurena Díaz, Laura Peña va donar un pas endavant molt important per intentar suplir de la millor manera la seva baixa durant bona part de la temporada.

És una notícia fantàstica!” declara Bernat Canut, tècnic de Cadí La Seu. El qual també destaca: “És una jugadora intel·ligent amb molt bàsquet a dins i amb molt recorregut per davant. Un dels cervells de l’equip i cada vegada amb més poder de direcció.

Laura Peña fa una valoració de la seva primera temporada al club i de la renovació del seu compromís: “Quan se’m va oferir la idea d’ampliar el contracte no ho vaig dubtar, ja que considero que la ciutat de La Seu d’Urgell i el Cadí són el millor lloc per seguir creixent com a jugadora. He estat molt a gust i tot és gràcies a la seva gent i a tots els que envolten el club. Cadí La Seu m’ha donat l’oportunitat de poder viure experiències molt enriquidores que estic segura que en un futur em serviran per seguir ajudant a l’equip.

Molta sort i èxits Laura!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir