Sedis Efausa i Sedis Hidrology, dos sèniors de la casa que lluitaran a Primera Catalana.

Sacrifici, esforç i molt compromís. Els tres pilars fonamentals dels nostres sèniors de la casa.

Actualment tenim l’orgull de poder tenir dos sèniors masculins i un de femení, fet que no és fàcil de dir quan coneixem de dins en quina situació es troben aquests equips. L’entrenament a la setmana de divendres a la nit, amb la majoria dels components de l’equip que vénen de Barcelona, de Lleida i d’altres indrets per cursar els seus estudis. Tot lluny de casa, de la Seu d’Urgell, però que no impedeix que aquest gran nombre de jugadors i jugadores deixin de fer el que més els hi apassiona, jugar a bàsquet. No tan sols jugar a bàsquet, ja que podrien fer-ho en les ciutats on estudien, sinó fer-ho amb ells i elles, els seus amics i amigues.

Grups d’amics que porten quasi tota una vida vestint la blanc-i-blava i que, gràcies al seu esforç i treball, segueixen aconseguint èxits esportius. Amb la presència del segon sènior masculí, el Sedis Sideco, a la tercera categoria catalana, el Sedis Hidrology, primer equip masculí, i el Sedis Efausa a Primera Catalana.

Sedis Efausa assoleix l’ascens de categoria després de fer una excel·lent temporada.

02_EFAUSA_1920

Setze victòries de vint partits disputats per ocupar, empatades amb el Grup Barna B, el lideratge de la classificació del grup 2 de Segona Catalana. Resultats que han estat sinònims d’aconseguir el bitllet per jugar a Primera Catalana la temporada 2020/2021.

En parlàvem fa tot just sis dies, al nostre canal de Youtube, amb en Flavio Bottiroli, Jordi Ginesta i Maria Porta. Entrenador, ajudant tècnic i jugadora respectivament, feien una valoració de la temporada després de conèixer que la Federació Catalana de Basquetbol prenia l’oportuna decisió de donar per finalitzades totes les competicions a causa de la pandèmia de la COVID-19.

Hem fet una molt bona temporada, les jugadores han respost al 100% de les seves possibilitats. Ha sigut un gran any, m’ho he passat molt bé i, sincerament, ho trobo a faltar.” Així definia Flavio Bottiroli els mesos de temporada que portava el seu equip.

Jordi Ginesta comentava que no el va sorprendre rebre la notícia que s’acabava la temporada, ja que “a mesura que anaven passant els dies et feies més a la idea d’aquesta possibilitat“. I afegia “vam començar la temporada amb l’únic objectiu de salvar la categoria. Passaven els partits i ens manteníem a la part alta de la classificació, sap greu perquè et queda aquesta espineta de no poder acabar aquest gran treball a pista.

Estem molt contentes per tot el que hem aconseguit, sobretot pel fet que tothom coneix de què ens trobem un cop per setmana. Les ganes de veure’ns i d’assolir nous objectius totes juntes fan que estiguem on estem actualment.Maria Porta donava veu a tot l’equip amb aquestes paraules. Valorar els resultats sempre és important, i més quan són positius, però valorar per sobre de tot les ganes i el compromís és obligatori per aquest grup de jugadores.

Podeu recuperar l’entrevista en el següent enllaç.

Així doncs, la temporada vinent podrem viure, una vegada més, la Primera Catalana femenina al Palau d’Esports. Moltes felicitats Sedis Efausa, premi més que merescut!

Una temporada més, un nou èxit. El Sedis Hidrology segueix en línia ascendent i tornarà a representar el club a Primera Catalana.

01_HIDROLOGY_1920

El primer equip masculí ha acabat aquesta atípica temporada ocupant el novè lloc en la classificació gràcies a les seves vuit victòries. Una posició que bé val un segell de permanència, un cop més, a Primera Catalana i que podrem gaudir al Palau d’Esports en la temporada 2020/2021.

També vam tenir l’oportunitat de parlar amb l’equip després de conèixer la notícia que s’aturaven les competicions. En aquest cas amb David Vallvé (entrenador, Arnau Alberich (ajudant tècnic) i Jordi Vilarrubla (capità de l’equip).

David Vallvé donava la seva opinió respecte a l’aturada de la competició: “Per molt que ens hauria agradat poder acabar la feina a pista, crec que el seny s’ha imposat. No tenia sentit posar la gent en perill per finalitzar la temporada.” També remarcava la situació de l’equip a l’hora de poder entrenar i treballar conceptes: “Tenim un dèficit respecte als altres equips pel que fa al volum de treball. Ens hem de limitar a entrenar tots junts un cop per setmana, i això fa que la progressió sigui una mica més lenta. Ens hi hem trobat els quatre anys que portem a Primera Catalana“.

El tècnic afirma que “les sensacions que ha deixat l’equip en els últims partits eren molt bones” i creu que estaven en el seu millor moment de forma. I afegia, mirant de reüll el calendari, que haguessin aconseguit el mateix resultat rematant la feina a pista i que “són molt bones notícies que el club segueixi tenint un equip a Primera Catalana amb tots els condicionants que envolten aquest grup.

La mà dreta de l’entrenador, Arnau Alberich, compartia la mateixa opinió. “Veníem de perdre contra els equips de dalt, els quals eren molt bons. Però que l’equip havia competit a un nivell molt alt els 40 minuts, fet que ara que ens tocaven els equips de la nostra lliga i estàvem preparats per aquests reptes.” I acabava remarcant: “Una llàstima no haver jugat contra aquests equips i acabar de rematar la feina ben feta.

Jordi Vilarrubla ho resumia en una frase: “Entrenant un cop per setmana i veient com hem competit amb els millors equips del grup, l’equip ha complert.” També lamentava l’aturada de la competició perquè “ara venia la part maca de la temporada i l’equip estava en un molt bon moment” Compartint, d’aquesta manera, l’opinió del cos tècnic.

Podeu recuperar l’entrevista en el següent enllaç.

Seguirem de ben a prop la línia ascendent d’aquest equip de jugadors de la casa. Com bé hem dit, un cop més a Primera Catalana en aquesta pròxima temporada 2020/2021. Moltes felicitats Sedis Hidrology per la feina feta i per l’èxit assolit!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir