Tinara Moore desestima l’oferta de renovació i no jugarà la temporada vinent a Cadí La Seu.

La jugadora americana no seguirà defensant els colors de Cadí La Seu la pròxima temporada.

Procedent de Valencia Basket, Tinara Moore ha realitzat una excel·lent temporada al Palau d’Esports tant a la Liga Femenina Endesa com a l’EuroCup Women. Pel que fa a la lliga estatal, ha finalitzat aquesta atípica temporada com a màxima valorada de la competició (18,55) i tercera en punts anotats (15,32). Xifres que l’han portat a guanyar tres premis a millor jugadora de la jornada i estar present, en repetides ocasions, en els millors cincs de la jornada. Un d’aquests gràcies a una excelsa actuació davant Quesos El Pastor, on va arribar a la xifra de 40 dígits de valoració. La qual va liderar una victòria que va valdre el passi a una nova Copa de la Reina, la segona en la història del club.

El seu alt rendiment també es veia reflectit a l’EuroCup Women, on els 12,6 punts, 8,5 rebots i 1,6 assistències per partit parlaven per si sols. La sorpresa que va donar l’equip en competició europea anava donat de la mà amb el rendiment de la Tinara, la qual es presentava com una de les millors jugadores de la competició.

Rendiment el qual ha despertat l’interès de molts equips nacionals i europeus. Fet que s’ha fet impossible pel club lluitar contractualment amb els altres equips per retenir a la jugadora.

El club vol agrair la seva professionalitat, compromís i, sobretot, manera de ser en aquesta temporada que ha estat amb nosaltres. No solament ens ha captivat amb el seu joc, sinó que el seu caràcter i estima han fet que s’hagi guanyat un lloc al nostre cor i dels nostres aficionats. Sempre amb un somriure al rostre i molt propera al club i a la gent de la Seu d’Urgell.

La jugadora ha volgut dir unes paraules d’acomiadament: “Aquesta ha estat la meva millor temporada com a professional i això és, principalment, gràcies al Sedis Bàsquet. He après moltes coses sobre mi mateixa dins i fora la pista. Sense l’ajuda de tot l’entorn del Sedis; aficionats, entrenadors, fisioterapeuta i jugadores, no m’hauria convertit en la persona que sóc ara. Estic molt agraïda a tot el club i a cada un dels membres que formeu part d’aquest gran entorn. Sedis, t’estimaré per sempre. Ens veiem aviat.

Gràcies i molta sort Tinara!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir