Lucila Pascua, rebot i experiència per tancar el joc interior de Cadí La Seu.

L’experimentada jugadora catalana tanca el joc interior del nou Cadí La Seu i es converteix en la cinquena jugadora catalana de l’equip i la setena nacional.

Lucila Pascua, 36 anys i 196 cm d’alçada disputarà la seva divuitena temporada a la Liga DIA a les ordres de Bernat Canut. Coneguda en tot el panorama nacional, ha jugat a Saragossa un total de vuit temporades en tres etapes diferents, a León de la mà del CB San José quatre temporades, Perfumerias Avenida i CB Conquero dues temporades en cada equip i finalment, la temporada anterior, un any defensant els colors del Lointek Gernika Bizkaia, equip que va disputar, a part de la Liga DIA, l’Eurocup. Junt els anys que ha competit al màxim nivell, té un palmarès a l’alçada de pocs i poques. En aquest hi ha Supercopes d’Espanya i Europa, copes de la reina, campionats de lliga espanyola i, fins i tot, una lliga hongaresa amb el PINK-Pécsi 424. També, en compromisos nacionals amb la selecció espanyola, l’acompanyen un total de cinc medalles de bronze, deu de plata i una d’or, aquesta aconseguida l’any 1999 a Romania en categoria cadet.

La ripolletenca és, també, història viva gràcies al fet que és la jugadora que està situada en la segona posició de la classificació en rebots de la màxima categoria estatal. En primer lloc, s’hi situa Erika de Souza, actual jugadora de Perfumerias Avenida. En aquesta darrera temporada a terres basques ha promitjat 2,7 punts i 3,9 rebots per un total de 5,5 de valoració en 14 minuts de mitjana en lliga regular. Tot i això, no és solament números el que la Luci aportarà al jove equip urgellenc.

Bernat Canut fa una valoració sobre la nova incorporació de l’equip: “Personalment molt content amb el fitxatge de la Luci Pascua. Jugadora físicament imponent i amb molta experiència a la lliga. Ens coneix i la coneixem. Representa la setena nacional pel projecte d’aquesta temporada i això sempre és motiu d’orgull per un club com el nostre!“.

Després de la incorporació de la Luci, l’equip ja es troba quasi bé tancat per competir la temporada vinent: Yurena Díaz, Laura Peña, Anna Palma, Ariadna Pujol, Irati Etxarri, Elin Gustavsson, Georgina Bahí, Jovana Nogic, Tinara Moore i Lucila Pascua.

Benvinguda Luci!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta