Marina Lizarazu nova jugadora de Cadí La Seu per reforçar la posició de base.

Marina Lizarazu va néixer a Madrid fa 25 anys i compta amb una amplia experiència en les categories inferiors de la selecció espanyola, on va guanyar fins a 5 medalles, i en la lliga espanyola.

L’any 2010 va fitxar i debutar amb el Rivas Ecopolis de Madrid en la màxima categoria estatal i l’Euroleague Women. Dos anys més tard va fer les maletes per anar direcció als Estats Units, on va jugar en la universitat de Texas Tech durant un any i en el Iona College durant tres, on va ser campiona de Conferència i millor jugadora de la competició. La seva tornada a la lliga espanyola va arribar de la mà del Quesos El Pastor de Zamora la temporada 2017/2018, on va anotar 11,8 punts, capturar i repartir 3,1 rebots i assistències i així sumar un total de 9,5 de valoració de mitja. L’any següent va fitxar per València Basket i, malauradament, en les primeres sessions d’entrenament va patir una greu lesió de genoll que la va mantenir apartada de les pistes fins aquesta temporada.

Totalment recuperada, i havent disputat 13 de les 15 jornades en Liga Femenina Endesa amb l’equip taronja, arriba a terres urgellenques.

Bernat Canut ens dona la seva opinió sobre la incorporació de la nova base de Cadí La Seu:

“Quan es va lesionar la Yurena vam dir que, de moment, no ens plantejàvem cap fitxatge. No volíem arriscar incorporant a l’equip una peça que no coneguéssim. Creiem que la Laura podia fer un pas endavant i així ha sigut, estem molt contents amb el rendiment que ha donat aquests dos mesos sense la Yure. Tanmateix sabíem que l’Ari podia fer aquesta doble funció de base i aler.”

“La Marina arriba per complementar la posició de base amb la Laura i per retornar al “dos” a l’Ari, que al final per ella també serà important. Ha fet molt bona feina com a base però tant per ella com per nosaltres el més normal, tant en l’àmbit mental com el tàctic sobretot per ella, és retornar-la a la seva posició natural fent aquesta incorporació. Molt contents amb l’arribada de la Marina perquè a part d’una bona jugadora és, sobretot, una molt bona persona. Estem molt convençuts que s’integrarà molt ràpidament a l’equip i que s’esforçarà molt per estar al 100% amb la dinàmica del grup en molt pocs dies. Ens ajudarà a fer que l’equip faci un pas endavant.”

La nova base de Cadí La Seu, que firma fins a final de temporada més la següent, es mostra molt satisfeta d’unir-se a la nostra família: “Estic molt contenta de formar part de la família del Cadí La Seu. Vinc amb molta il·lusió, a ajudar a l’equip i amb ganes d’assolir molts èxits.“.

Benvinguda Marina!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta