Prèvia Jornada 10 Lliga Femenina, rebem al Lointek Gernika Bizkaia

Després de la “parada” per les jornades de seleccions torna la LF aquest cap de setmana i CADÍ LA SEU rebrà al Palau d’Esports al 3er classificat de la LF, l’equip basc LOINTEK GERNIKA BIZKAIA, el diumenge 27 de novembre a les 18:00 hores.

Els dos equips han recuperat des de dilluns a les internacionals espanyoles (Bahi i Lo el CADÍ LA SEU i Asurmendi i Pina les basques) però encara tenen absències fins dijous per preparar plenament el partit. Per part de CADÍ LA SEU, Brunckhorst i per part basca Pirsic que s’incorporaran el durant el dijous als respectius equips.

Per CADÍ LA SEU la victòria en aquest partit pot tenir un altíssim valor. Primer per sumar una victòria més, allargant la ratxa de victòries, que ara és de 3 consecutives, confirmant la bona evolució del joc de la plantilla durant la temporada i anar escalant posicions en la classificació, en aquests moments l’equip ocupa la 5ena posició. En segon lloc, i després de que la FEB confirmes la variació del format de La Copa de la Reina de tal manera que els 6 primers classificats al final de la 1era volta són els que la jugaran, s’obre un nou objectiu en la plantilla com podria ser la classificació per jugar per primera vegada La Copa. Dels 4 partits que resten per acabar la primera volta segurament dues victòries podrien ser suficients per obtenir aquest valuós premi per CADÍ LA SEU. Treball i il·lusió no faltaran en l’equip de Joan Carles Pie. La tasca no serà fàcil aquest proper cap de setmana. El LOINTEK GERNIKA BIZKAIA és el 3er classificat amb un molt bon inici de temporada. Només dues derrotes, les dues lluny de Gernika, i amb una plantilla en la que destaquen Asurmendi, Pina i Carter. La 2a millor defensa del campionat fins aquest moment plantejarà un partit de desgast físic al que CADÍ LA SEU haurà de plantar cara amb l’estil de joc propi de l’equip de ritme alt, bona defensa i atac agressiu. CADÍ LA SEU per aquest partit ja tindrà a tota la plantilla disponible després de que Belen Arrojo hagi superat la seva lesió que la va tenir de baixa en la darrera jornada.

DIUMENGE 27 DE NOVEMBRE 18:00 hores

CADÍ LA SEULOITEK GERNIKA BIZKAIA

previa_jornada10

cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta