Prèvia Jornada 15 Lliga Femenina, anem cap a Donosti.

Viatja cap a Donosti l’expedició de CADÍ LA SEU per jugar contra l’equip local, IDK GIPUZKOA, en la jornada 15 de la LF. El partit es jugarà dissabte 14 de gener a les 18:00 hores.

Els dos equips es troben en la igualada classificació amb 6 victòries i entre els 5 equips empatats amb aquesta mateixa situació.

Partit que CADÍ LA SEU afronta després d’una bona setmana de treball que l’equip de Joan Carles Pié intentarà traduir en una victòria que mantingui a l’equip en les posicions avançades de la classificació d’una LF tremendament igualada. Tània Pérez ha fet un pas endavant en la seva recuperació després dels problemes físics que va arrossegar en la part final del 2016 i la nova incorporació Schimmel ja esta més integrada en la dinàmica de joc de l’equip.

Davant un IDK GIPUZKOA que va recuperant el joc i classificació que se li presumia en l’inici de la competició per la qualitat de la seva plantilla i que amb l’incorporació de Gomes i darrerament de Atem, en el joc interior, més la recuperació de Ferrari i l’eficient direcció d’Ocete presenta un bon 5 de joc, tot i que les rotacions, si les han d’utilitzar, redueixen la qualitat de l’equip.

CADÍ LA SEU intentarà imposar el seu ritme de joc per portar a les locals a un desgast físic que redueixi la qualitat de les seves jugadores importants a mida que avanci el partit, i competir per sumar la 7ena victòria.

El partit es podrà seguir per CANALFEBTVa partir de les 17:50 hores

DISSABTE 14 DE DESEMBRE 18:00 hores

IDK GIPUZKOACADÍ LA SEU

previa_jornada15


cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta