A plantar cara junt amb tota la força del Palau

Cadí La Seu s’enfrontarà aquest diumenge, a les 19:00 hores al Palau d’Esports, en directe per Canal FEB, a Valencia Basket en el partit corresponent a la desena jornada de la Lliga Femenina Endesa.

 

El rival: Valencia Basket

Poques descripcions fan falta quan parlem de l’entitat de Valencia Basket. Aposta ferma en mantenir la columna de més alt nivell en referència nacional amb Cristina Ouviña, Leticia Romero, Queralt Casas, Ángela Salvadores i Raquel Carrera, i amb l’arribada d’una de les jugadores més històriques del panorama europeu i nacional Alba Torrens, la qual torna a la Lliga Femenina Endesa per ser la cirereta del pastís del projecte taronja. Parlem d’un equip confeccionat per competir al més alt nivell a l’Euroleague Women i per crear una dinàmica guanyadora de molts anys a la lliga. Hi continuen el talent de Rebecca Allen, actualment lesionada, i Marie Gülich, i també s’incorporen el talent WNBA de Lauren Cox junt amb el darrer reforç, provocat per les baixes, d’Eleanna Christinaki. Des de la direcció de Rubén Burgos com aquestes darreres temporades, ocupen la segona plaça de la classificació amb un balanç de sis victòries i tres derrotes, empatades amb Perfumerías Avenida i Lointek Gernika. Arriben a La Seu d’Urgell passant per sobre d’un Barça CBS superat per l’ambient de la Fonteta i la magnitud del rival (91-34).

M.A. Polo
Fotografia: M.A. Polo

 

Cadí La Seu

D’altra banda, el conjunt urgellenc torna al Palau d’Esports després d’aquesta aturada de seleccions que bé ha frenat en part el progrés positiu de les de Jordi Acero. Cadí La Seu encara aquest segon partit de desembre després de perdre davant Casademont Zaragoza (65-61) en un partit que estava empatat a un minut de finalitzar. Un partit de màxima igualtat i exigència a casa del líder que ben segur haurà servit a les nostres per tornar a recuperar, a marxes forcades, el ritme competitiu d’aquesta Lliga Femenina Endesa. Amb la suposada derrota davant Lointek Gernika i aquesta darrera a Saragossa, ocupem la tretzena plaça de la classificació amb un balanç desfavorable de tres victòries i sis derrotes. Treballar i somiar junt amb un Palau d’Esports que mai deixa d’animar a les seves, solament d’aquesta manera podrem competir davant tot un València Basket en plena forma tot i les baixes de Cristina Ouviña i Rebecca Allen. La passada temporada ja ho vam aconseguir, demostrant un cop més que en el món del bàsquet res és impossible.

Agustí Peña
Fotografia: Agustí Peña

 

La veu de l’equip tècnic


 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir