La Fundació Bancària La Caixa i Sedis Bàsquet renoven la col·laboració amb el projecte social SEDIS AIRAM.

La Caixa es compromet amb el projecte social de Sedis Bàsquet i fomenta els valors de l’esport inclusiu.

L’acte ha consistit en la signatura del conveni de col·laboració, que estableix la col·laboració de La Caixa en el projecte social de Sedis Bàsquet, per la temporada 2019/20.

SEDIS AIRAM és una secció social de l’Associació Esportiva Sedis Bàsquet, que desenvolupa els seus integrants (nois i noies amb discapacitat psíquica) com a esportistes i com a persones, i intenta a través de la més absoluta normalitat, integrar als seus membres a la societat, inculcant el màxim de valors possibles a través de la pràctica de l’esport col·lectiu.

El projecte va néixer l’any 2008, i consta de 26 jugadors, 15 nois i 11 noies i aquesta temporada participa a la competició de l’associació FEDIC, amb trobades a Sant Feliu del Llobregat, Blanes, Calella, Sant Pere de Ribes i Andorra, i organitza el Torneig Ciutat de La Seu d’Urgell, amb una participació que s’aproxima als 300 esportistes. Enguany es celebrarà la XI edició del Torneig. També forma part la Federació ACELL, amb qui competeixen a les trobades provincials que organitza aquesta entitat.

Ja fa uns quants anys que La Caixa dóna suport a aquest projecte d’integració, que a més a més participa en dues jornades anuals amb l’Associació de Voluntaris de “la Caixa” disputant un partit al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell. Aquesta associació va començar a caminar l’any 2005 i en formem part empleats i jubilats de l’entitat, i també familiars, amics i clients que participem en les activitats solidàries.

Enguany la Generalitat de Catalunya, en el marc dels premis de l’esport de l’Alt Pirineu i Aran de l’any 2019, ha lliurat un guardó al projecte SEDIS AIRAM per fomentar els valors de l’esport inclusiu.

airam2_twitter_web

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir