Sedis Bàsquet estarà present en la 1a Mini Copa Infantil

Del 10 al 12 de febrer, en la mateixa seu de Girona, i paral·lelament a la disputa de la Copa de la Reina 2017 de la LF es celebrarà per primera vegada la mini-copa femenina, que jugaran 12 equips infantils dels 14 participants en l’actual LF, només Bembibre i Perfumerias Avenida no hi seran presents.

L’equip infantil de SEDIS BÀSQUET, SEDIS ESQUITX, estarà format per onze jugadores, 8 infantils i 3 preinfantils, i acompanyades per 4 tècnics (Xevi Calm, Javi Garcia, Georgina Bahi i Michelle Bradley).

La competició es jugarà en format de 3 grups de 4 equips en lligueta tots contra tots a una volta, partits que es jugaran el divendres 10 de febrer mati i tarda i dissabte mati, i s’establirà una classificació de l’1er al 12è en funció dels resultats de cada equip en el seu grup de classificació. La segona fase que es jugarà entre dissabte 11 de febrer tarda i diumenge dia 12 de febrer establirà la classificació final del torneig.

SEDIS ESQUITX ha quedat enquadrat en el grup 3 amb els equips Spar Gran Canaria, IDK Easo i Star-Uni Ferrol. El debut serà el divendres 10 de febrer al matí davant l’equip canari.

L’organització del Torneig de la mini-copa ha fet compatibles els horaris de tots els partits de la mini-copa amb els de la Copa de la Reina de manera que tots els equips estaran també presents en el Pavelló de Fontajau per presenciar els partits de la Copa de la Reina 2017.

Segur que serà una bona experiència per tot l’equip i s’espera que aquesta primera edició tingui l’èxit i acceptació necessària per garantir-ne la seva continuïtat.

cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta