Tercera edició de la recollida de joguines ‘Jo també vull jugar!’

El Sedis Bàsquet impulsa l’acció per facilitar obsequis per a famílies en situació vulnerable. Els propers dies hi haurà punts de recollida al Palau d’Esports, al local de l’Associació d’Hostaleria i a la residència Caser d’Oliana

Aquest divendres s’ha presentat, a la nova botiga Grapats Encants, la tercera edició de la campanya solidària de recollida de joguines ‘Jo també vull jugar! que novament impulsa l’AE Sedis Bàsquet, en col·laboració amb Càritas d’Urgell, el Consorci d’Atenció a les Persones a l’Alt Urgell, l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell i Caser Residencial Castell d’Oliana.

El president del Sedis, Pere Porta, ha anunciat que han decidit donar continuïtat a aquesta campanya anual "atès l’èxit de participació en les dues primeres edicions. Des de Sedis Bàsquet estan molt satisfets de poder participar en aquest projecte per a què nens i nenes de famílies vulnerables puguin també jugar”.

De la seva part, el president de Càritas Diocesana d’Urgell, Josep Casanova, ha remarcat el doble objectiu d’aquesta campanya: “amb el nostre lema No guardis el què no facis servir, a més a més de donar joguines en bon estat a famílies que ho necessiten, estem promovent la sostenibilitat planetària en allargar la vida útil de les coses”. El president de l’Associació d’Hostaleria, Miquel Àngel Sánchez, hi ha afegit que és una bona i necessària iniciativa” i que estan molt contents de poder-hi prendre part”.

Al seu torn, la tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament urgellenc i portaveu del Consorci d’Atenció a les Persones, Anna Vives, ha detallat que des del CAPAU proposen les famílies que per la seva situació de vulnerabilitat seran les receptores de les joguines que es recullin a través de la campanya”. Vives hi ha afegit que la campanya mostra, una vegada més, la bona salut del treball en xarxa a la Seu i a la comarca, que amb les entitats del tercer sector ja és un fet consolidat, i que alhora la resta de la societat s’implica amb aquestes iniciatives solidàries, tot evitant duplicitats en aquest tipus d’esdeveniments, i així garantim que les joguines arribin a les famílies que les necessitin”.

Punts de recollida de joguines

Des d’aquest dissabte, el Sedis Bàsquet instal·la al Palau d’Esports uns contenidors per deixar les joguines que es vulguin donar per aquesta causa. L’últim dia de la campanya, dissabte dia 23, a les sis de la tarda, tindrà lloc una acció per part de l’afició del Sedis en el marc del partit contra el Lointek Gernika Bizkaia, amb l’objectiu de visualitzar l’acció solidària.

El segon punt de recollida de joguines, actiu des del passat dia 11 i que s’allargarà fins al 22 de desembre, és al local social de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell, ubicat al carrer Mare Janer 25 de la Seu. El tercer punt de recollida estarà actiu entre aquest dissabte i dissabte vinent, dia 23, a la residència Caser Castell d’Oliana. Els promotors d’aquesta campanya han fet una crida a la col·laboració. En l’edició de l’any passat, unes 40 famílies de l’Alt Urgell van poder rebre joguines per als seus fills i filles.

Compartir

ens Deixa una resposta