Tinara Moore, segon reforç interior per a la zona de Cadí La Seu.

Tinara Moore, després de la incorporació d’Elin Gustavsson, es converteix en el segon reforç interior per a la temporada vinent.

L’americana de 23 anys i 190 centímetres d’alçada arriba a la Seu d’Urgell després d’un primer any de debut a la Liga DIA, de la mà de Valencia Basket. Abans d’aterrar a terres valencianes, va créixer com a jugadora a la universitat de Michigan, on va estar quatre anys. Un creixement on hi destaquen els números que va enregistrar en la seva última temporada a la NCAA: 19 punts, 9,8 rebots i 2,3 taps. Junt amb els seus registres va ser nomenada millor jugadora i millor defensora de la Mid American Conference, confirmant així el seu lideratge dins l’equip.

En el seu primer any a la Liga Dia ha disputat 13:30 minuts de mitja, acompanyats de 4,9 punts, 3,3 rebots per un total de 4,9 de valoració. El seu nou tècnic, Bernat Canut, fa la valoració de la incorporació de la Tinara: “Tinara és una jugadora gran, molt dura en el cos a cos. El fet de tenir dos “veteranes” davant a València potser no li ha permès tenir la continuïtat necessària per explotar. És un perfil jove que ja ens interessava l’estiu anterior.“.

La jugadora aposta doncs pel projecte encapçalat per Bernat Canut i s’uneix a Yurena Díaz, Laura Peña, Anna Palma, Ariadna Pujol, Irati Etxarri, Elin Gustavsson, Georgina Bahí i Jovana Nogic.

¡Benvinguda Tinara!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta