Tinara Moore arrasa i s’endú el premi de jugadora més valorada de la Liga Femenina Endesa d’aquesta temporada junt amb el de millor pivot.

Les votacions d’entrenadors/es, jugadores i altres confirmen el domini en el joc de l’americana que ha defensat els colors de Cadí La Seu aquesta temporada 2019/2020.

La regularitat en el treball de la Tinara a la Seu d’Urgell ha fet explotar el seu talent i s’ha mantingut durant tota la temporada en un lloc privilegiat entre totes les jugadores de la lliga. Els 18,5 dígits de valoració de mitja en lliga regular han liderat l’equip i han estat per sobre de qualsevol altra jugadora de la màxima competició estatal. De València a l’Alt Urgell després de viure un any difícil per a ella, va acceptar la proposta de Cadí La Seu i posar-se així a les ordres de Bernat Canut amb tota la predisposició per ajudar a l’equip i tornar a recuperar la confiança que li va mancar en terres valencianes.

Temporada atípica on la FEB fet un pas endavant en el bàsquet femení, gràcies al suport d’Endesa, aconseguint guardonar oficialment diverses jugadores i entrenadors/es. Primer cop en la història que s’entrega un premi d’aquestes característiques en la lliga estatal i ha caigut a les mans d’una de les nostres jugadores. Ha sigut tot un orgull tenir-la a casa, tant com a persona com a jugadora. Sense dubte, t’ho mereixes Tinara.

Un pas endavant més també per a nosaltres, per Sedis Bàsquet i Cadí La Seu. Són gairebé dues dècades en la màxima categoria estatal de bàsquet femení i seguim creixent i competint en una de les lligues més igualades de la història i en constant creixement. Reiterem el nostre agraïment més sincer a COOPERATIVA CADÍ, PUJOL, PEUSA, institucions i col·laboradors que fan possible aquest somni per a tots els urgellencs i urgellenques.

Som-hi Sedis i, altra vegada, enhorabona Tinara!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir