La urgellenca Anna Palma marxa de casa i no formarà part del Cadí La Seu de la pròxima temporada.

La jove jugadora declina l’oferta de renovació de llarga durada buscant nous reptes lluny de la Seu d’Urgell.

Després de defensar els colors del SEGLE XXI a Lliga Femenina 2 la temporada 17/18, Anna Palma feia el salt a la màxima categoria estatal de la mà del club de casa seva. En la seva primera temporada ha format part del millor Cadí La Seu de la història finalitzant la temporada en tercera posició, participant per primera vegada una Copa de la Reina i disputant unes semifinals pel títol de lliga. En aquesta segona temporada, junt amb l’equip, anava a una nova Copa de la Reina i debutava a l’EuroCup Women.

Una persona i jugadora molt estimada per tots nosaltres que ha pogut créixer en tots els aspectes en la seva etapa professional al Palau d’Esports. Des de Sedis Bàsquet volem desitjar-li molta sort en els seus nous reptes i que trobi els objectius personals que busca allà on vagi. La Seu d’Urgell sempre serà casa seva.

L’Anna ha volgut escriure una carta d’acomiadament i agraïment:

Després de dos anys inoblidables per mi, ha arribat el moment de marxar per evolucionar com a jugadora i créixer esportivament.

M’agradaria donar les gràcies al club per haver-me donat l’oportunitat de viure aquestes dues temporades històriques. Encara me’n recordo quan anava a veure els partits al palau i que un dels meus objectius quan vaig començar era arribar al primer equip. Em vau ensenyar els primers passos del bàsquet i he pogut gaudir amb vosaltres somnis que tenia.

Crec que el que més vull transmetre és lo agraïda que em sento. M’he sentit molt estimada. Mai hagués imaginat anar pel carrer i veure l’alegria dels nens quan els saludava, em recorda tant a mi… És fantàstic veure com la gent et dóna ànims, s’alegra per les coses que fas, es preocupa per com et sents i et recolza en tot moment. Principalment, aquesta és una de les coses que me’n porto.

Gràcies GAS per estar tan presents en tot moment, per seguir-nos a on sigui. Feu una feina tan important que no sou conscients de lo bé que parla tothom de l’ambient que proporcioneu. Cada vegada que m’aixecava de la banqueta per demanar el canvi se’m posava la pell de gallina. M’he sentit molt estimada per vosaltres, de veritat, no tinc paraules.
També m’agradaria donar les gràcies a tots els que us heu apropat al Palau per animar-nos i ajudar-nos. Heu sigut un dels punts més importants en tot el que hem viscut. Mai havia vist el pavelló tan ple i amb tanta energia.

He tingut la sort de coincidir amb gent que m’ha guiat i aconsellat durant aquests dos anys, les companyes d’equip no han pogut ser millors.
Gràcies a l’equip tècnic per ajudar-me a créixer.

Gràcies a tots per aquests dos anys, ha estat un plaer tornar a casa.

Fins aviat família!”

Gràcies per tot Anna, que tinguis molta sort i esperem veure’t aviat!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta