Un històric i indispensable Xevi Calm renova per Cadí La Seu.

Un històric i indispensable Xevi Calm renova per Cadí La Seu.

En Xevi va arribar a la Seu d’Urgell ara ja fa una quinzena d’anys, d’aquelles frases que són fàcils de dir però sobtans en quant les llegeixes o escoltes. L’urgellenc amb sang osonenca és una peça clau al cos tècnic de Cadí La Seu des de que va aterrar en la temporada 2004-2005. Reconegut arreu de Catalunya i també en l’àmbit nacional, gràcies a les nombroses greus lesions de moltes jugadores que van poder acabar oblidant gràcies a la seva feina. Aquest estiu ha estat escollit per la FEB per ser el fisioterapeuta de la selecció espanyola U14 masculina, que disputarà el Torneig BAM a Guadalajara del 12 al 17 d’agost.

Vas arribar l’any 2004 a l’equip Xevi, com passa el temps…
Aixi és! Serà la quinzena temporada ja a l’equip que això es diu aviat. Molt content perquè les coses han anat molt bé durant tots aquests anys i el club, tot i l’època de la crisi i passar-ho malament, s’ha refet i no para de millorar els resultats i les expectatives que tenim cada any.

Una temporada 2018/2019 històrica que ens regala un bitllet a Europa.
Després de moltes temporades poder complir el somni d’estar en una Copa de la Reina i a més a més ara poder dir que gaudiré vivint l’experiència de jugar l’Eurocup i estar en doble competició és tot un orgull i sobren els motius per estar més que content.

Tot un repte per l’equip… I per en Xevi Calm?
La veritat que és un repte per tots, per mi també, ja que és una situació nova dins de la meva feina i bé, amb ganes de començar i preparar-me durant l’estiu per seguir millorant com a físio i poder ajudar a l’equip dins de la meva parcel·la el màxim de bé possible.

Molta sort i èxits, Xevi!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta