Xevi Calm participarà en el segon Webinar #BQSalut “Fem estiraments junts!” del dissabte 30 de maig organitzat per la FCBQ.

Departament de comunicació FCBQ

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), a través de la seva àrea de Salut, organitzarà aquest dissabte 30 de maig el segon dels 5 webinars formatius oberts i gratuïts a tot el públic del Bàsquet Català. Aquestes formacions pretenen ser una introducció al coneixement de certes lesions en el món del bàsquet relacionades amb el genoll, turmell, múscul o tendons, amb l’objectiu d’ajudar a tots els grups relacionats amb el nostres esport (pares, mares, esportistes, tècnics, àrbitres, etc.) a adquirir nocions bàsiques per afrontar determinades situacions.

De la mà de la Dra. Silvia Treviño, metgessa de l’esport i coordinadora de l’àrea de BQ Salut de l’FCBQ, amb la col·laboració de Xevi Calm, fisioterapeuta del Cadí La Seu; el segon webinar consistirà, dissabte 30 de maig a partir de les 12h, en una sessió d’estiraments i mobilitat articular online adreçada als nostres federats entre els 8 i els 12 anys. Aquesta formació online es podrà seguir en directe a través de Microsoft Teams.

2n Webinar BQSalut: ‘Fem estiraments junts!’

– Dia: dissabte 30 de maig de 2020
– Hora: 12h (durada de 30′): sessió d’estiraments i mobilitat articular online pels nostres federats a càrrec de Xevi Calm després d’una breu introducció de la doctora Silvia Treviño sobre alimentació i hidratació.
– Impartit per la Dra. Silvia Treviño amb Xevi Calm, fisioterapeuta del Cadí La Seu
– Adreçat a jugadors i jugadores entre els 8 i els 12 anys
– Formació online a través de Microsoft Teams (uneix-te clickant aquí)

BQ Salut és una de les àrees integrades dins de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i que té l’objectiu de reduir la sinistralitat en el Bàsquet Català mitjançant la formació i prevenció de lesions dels federats. Aquesta àrea compta amb la col·laboració externa de la metge especialista en medicina de l’esport, Dra. Sílvia Treviño, i des d’aquesta també es dóna suport a l’organització de xerrades i jornades.

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir