XXIX Lliga Catalana Femenina

CADI LA SEU – SPAR CITYLIFT GIRONA FINAL DE LA XXIX LLIGA CATALANA FEMENINA A REUS AQUEST DIUMENGE 24/09/2017 A LES 18:00 HORES EN DIRECTE PER ESPORT3

CADI LA SEU continua treballant per preparar-se per la nova LF1 2017/2018 que començarà el 01/10/2017 a Madrid. Abans però jugarà aquest diumenge a Reus la Final de la XXIX Lliga Catalana Femenina davant el rival de les darreres 7 finals SPAR CITYLIFT GIRONA.

Tot i que l’equip Gironí parteix amb el cartell de favorit, com també ho era en les edicions anteriors, CADI LA SEU treballarà per intentar sumar la 4a victòria i 3a consecutiva en aquest títol, i donar una bona alegria a l’afició de La Seu d’Urgell, com ja ha fet en les dues darreres edicions.

La plantilla de CADI LA SEU no podrà comptar amb la jugadora interior Shareesha Richards, que s’incorporarà definitivament la setmana vinent a l’equip. La Resta de la plantilla que dirigeix Bernat Canut esta preparada i il·lusionada per fer un bon treball i intentar competir a l’equip Gironí el títol.

El partit es podrà seguir en directe per Esport3 el diumenge 24/09/217 a les 18:00 hores.

cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta