En cerca de les bones sensacions en el primer viatge de la temporada a les illes canàries.

Tornada a la feina en aquests dies tan assenyalats per un Cadí La Seu que ja prepara el següent repte. Tocarà agafar l’avió i desplaçar-se cap a les illes canàries per disputar el partit de la divuitena jornada de la Lliga Femenina Endesa. El pròxim rival es va imposar al primer duel entre els dos equips al Palau d’Esports en la tercera jornada de lliga amb un resultat final de 59-67.

 

El rival: Ciudad de la Laguna Tenerife

El Ciudad de la Laguna Tenerife actualment ocupa la sisena posició en la taula amb un balanç de deu victòries i set derrotes. En el darrer partit, també a casa seva, les de Claudio Garcia van superar al Casademont Zaragoza amb el resultat de 69-66 tot i l’empenta final de les aragoneses per capgirar el marcador. L’equip canari, tot i no mostrar una regularitat en els darrers partits, està aprofitant el gran inici de lliga que van fer. Després de temps d’incertesa, amb una suposada crisi econòmica que travessa el club, el gran talent de les jugadores que conformen la plantilla han tirat endavant l’equip classificant-se per una nova Copa de la Reina i certificant el bitllet per disputar l’edició d’aquest any de l’EuroCup Women després de superar el partit classificatori a Bèlgica.

San Acosta
Fotografia: San Acosta

El talent de Tanaya Atkinson i el retorn d’Asia Taylor

Dos dels pilars fonamentals en aquest equip són Tanaya Atkinson i Asia Taylor. La primera amb un gran talent individual i facilitat anotadora, la qual va deixar una actuació impecable al Palau d’Esports i va ser gran culpable del desenllaç d’aquell enfrontament. Els 28 punts anotats amb un 11/15 en tirs de camp va condemnar a Cadí La Seu. D’Asia Taylor podríem dir que actualment és la jugadora més en forma del quadre canari. Jugadora molt forta físicament amb molts recursos de cara cistella i amb una mentalitat molt competitiva, fet que provoca que es posi l’equip a l’esquena i que a vegades perdi l’esportivitat a pista. Tercera posició en la taula de màximes anotadores i valorades de la competició, ha tornat a la disciplina de l’equip després de quasi ser baixa sense que el club n’indiqués cap motiu al respecte.

CBC
Fotografia: CBC

La inesperada baixa de Kalis Loyd

Després de rebre la mala notícia del diagnòstic de lesió de la jugadora interior Sarah Imovbioh, on des d’aquí li desitgem la millor recuperació possible, el club canari anunciava la baixa de Kalis Loyd. Després d’una gran actuació en el partit classificatori de la competició continental, Ciudad de la Laguna oficialitzava la sortida de Loyd a causa de l’oferta d’un altre club europeu. Avui dia, el club no ha anunciat cap reforç per substituir la seva baixa i, junt amb la lesió d’Imovbioh i absències en els darrers partits de Rita Montenegro, l’equip es troba amb menys rotació de l’esperada. Tot i les baixes, no traiem l’ull ni la importància a la resta de jugadores que formen l’equip al qual ens enfrontarem diumenge.

CBC
Fotografia: CBC

Un equip amb molt talent i perillós on Cadí La Seu haurà de buscar la seva millor versió defensiva per rebaixar al màxim els punts forts del rival.

 

Les nostres

Cadí La Seu intentarà trobar altra vegada les bones sensacions que es van trobar, sobretot, en el darrer partit fora de casa davant Casademont Zaragoza. Un partit lluny del Palau d’Esports sempre és complicat, però les de Bernat Canut estan mostrant una versió molt solida en quant jugar fora de casa es refereix. El darrer partit amb la visita de Kutxabank Araski va deixar males sensacions per la baixada de braços a causa del control del ritme que va imposar el rival. Just l’endemà l’equip es posava mans a l’obra per revertir la situació amb treball de vídeo i de mobilitat. Ho diem i repetim sovint, no hi ha partit fàcil i aquesta lliga any darrere any està més competida. L’equip urgellenc viatja cap a les illes canàries amb un balanç de set victòries i deu derrotes i buscarà trencar aquestes dues derrotes seguides imposant-se al rival en un preciós escenari com es el Pabellón Santiago Martín.

Agustí Peña
Fotografia: Agustí Peña

Declaracions Gala Mestres

Com ha sigut la tornada als entrenaments?
“Sempre costa tornar de vacances, però hem tingut un parell de dies bons per preparar el següent partit. Ens centrem a estar molt intenses als entrenaments per aprofitar-los al màxim. Centrades en l’aspecte del rebot, que ens va fer molt mal l’altre dia no tancar-lo bé, i en els moviments en atac que ens poden donar més punts.”

El próxim rival.
“Han canviat una mica l’equip respecte al qual va venir aquí al Palau, entre les baixes i lesions i que s’hi suma Taylor. Som conscients que Atkinson i Taylor seran els seus dos pilars principals, com ja va passar aquí amb Atkinson. Mirarem de trobar l’ofensiva de les nostres jugadores interiors i treballar totes per no tenir problemes en el rebot.”

Agustí Peña
Fotografia: Agustí Peña

 

El partit es disputarà diumenge 27 de desembre a les 19:30 hores insulars al Pabellón de Deportes Santiago Martin de San Cristóbal de la Laguna a porta tancada i serà retransmès per Canal FEB.

Prèvia de partit oferta per: Cooperativa CADÍ.

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir