Cadí La Seu cau davant un Spar Citylift Uni Girona més rodat i actiu en el partit.

La gran final començava amb un 0-4 favorable a l’equip entrenat per Eric Surís amb una cistella de Laia Palau i d’Adaora Elonu respectivament. Cadí La Seu reaccionava a l’inici dur de les gironines amb una cistella de Tinara Moore i, després de cinc punts visitants, amb un triple de Yurena Díaz. Les poques solucions en atac de les nostres venien provocades per una imperial defensa sota el cèrcol de Coulibaly. Una cistella d’Irati Etxarri i d’Elin Gustavsson maquillaven un primer quart que finalitzava 9-20 favorable a les de Girona.

El segon quart anava a ser un mirall del primer, tot i que solament una cistella rival pujava al marcador després de tres minuts i mig de joc. És llavors quan les visitants trobaven l’encert a cistella amb una inspirada Mendy, que encistellava des de totes les posicions del camp de Cadí La Seu. Gràcies a un bon final de període de les de Bernat Canut, el partit marxava al descans amb un marcador total de 22-44 i un parcial de 14-12.

La final entrava als seus últims 20 minuts on, tot i la diferència en el marcador, estava tot per decidir. Cadí La Seu ha començat a mostrar-se més dur en defensa mentre que Yurena Díaz donava la fluïdesa en atac. Uns marcadors parcials de 14-12 a favor de les locals i un empatat 10-10, donaven per tancada una nova edició de la Lliga Catalana Femenina.

Segon partit de pretemporada amb, òbviament, alts i baixos en tots els aspectes del joc. Això no ha fet res més que començar, l’equip reprendrà la feina de cara a seguir amb la preparació per una nova, i il·lusionant, temporada.

Jugadora destacada Cadí La Seu: Yurena Díaz (12 punts, 4 assistències, 12 de valoració)
Jugadora destacada Spar Citylift Uni Girona: Magali Mendy (13 punts, 4 rebots, 21 de valoració i MVP de la final)

Parcials: (9-20, 13-24, 14-12, 10-10)
Àrbitres: ANTONI ZAMORA, ANDRÉS FERNÁNDEZ, EVA ARESTÉ