El Sedis GDOS i el Sedis Caditours ja encaren els seus Campionats de Catalunya corresponents.

Els equips preinfantils, entrenats per l’Albert De Los Reyes i en Xevi Calm respectivament, estan preparats per viure la participació en un Campionat de Catalaunya pre-infantil. El Sedis GDOS viatjarà fins a Solsona, seu d’aquest campionat en forma de torneig, i disputarà la seva eliminatòria davant el Barça Lassa. Per l’altra banda, les noies del Sedis Caditours aniran fins a terres empordaneses, cap a Vilafant, situat a pocs quilòmetres de Figueres, i disputaran la seva eliminatòria davant el Paidos-Sallent.

 

Sedis GDOS

gdos_web

Inici de temporada il·lusionant i a la vegada amb un cert respecte, els pre-infantils havien de competir en una lliga davant equips que tenien jugadors de més edat que els nostres. Solament l’equip d’Artesa de Segre, el CENG, també s’hi trobava participant amb aquesta diferència d’edat. Una sèrie de partits durs i sobretot d’aprenentatge pels nois de l’Albert, que van saber aprofitar tant les experiències bones com les dolentes per afrontar una segona part de la temporada on acabaria arribant la recompensa en forma de resultats.

En la segona meitat de temporada, els nois del Sedis GDOS s’han guanyat a pols la classificació al campionat després de fer una sèrie perfecta, sense conèixer la derrota, de deu partits en el circuit territorial pre-infantil. Tanmateix, tot i tenir assegurat el primer lloc de la classificació dues jornades abans de finalitzar la competició, l’equip no es va relaxar i va acabar sumant dues victòries en les darreres dues jornades, davant el CENG 2006 d’Artesa de Segre al Palau d’Esports (75-64) i el Morabanc Andorra Blau al Pavelló Joan Alay (58-62).

El premi ha vingut per partida doble ja que, apart de participar en el Campionat de Catalunya, ho farà davant el Barça Lassa el dissabte 8 de juny a les 12:15. Sense dubte serà una experiència inoblidable per tots els membres de l’equip.

L’ Albert De Los Reyes ens fa un breu resum de la temporada i valora la participació de l’equip en el Campionat de Catalunya: “Temporada dura, amb una primera part jugant amb equips de més edat però fent sempre un bon paper, competint i aconseguint un molt bon resultat a la lliga infantil i el que és més important, ajudant-nos a adquirir experiència de joc. A la segona part de la temporada la feina ben feta els ha fet créixer i el premi ha arribat aconseguint la victòria en la Lliga Territorial Preinfantil a falta de dos partits i el llaç, amb la classificació per participar en en Campionat de Catalunya.vFelicitats a tots, mares, pares, equip i companys del club, ara a gaudir del que queda de temporada. ¡FORÇA SEDIS!“.

 

Sedis Caditours

caditours_web

El Sedis Caditours ha seguit un camí ben semblant al del Sedis GDOS, primer tram de la temporada una mica costa amunt degut a la diferència d’edat en el primer circuit territorial infantil. En aquest cas, en els deu equips que estaven en el mateix grup, hi havia el CB Balaguer GROC i el LUIS LAX AUTOCARS CB Lleida com a equips pre-infantils com les nostres noies. Finalment, les noies del Caditours, van aconseguir una meritòria cinquena plaça en la classificació amb un balanç d’onze victòries i nou derrotes.

Una mica més enllà de la segona meitat de la temporada tocava centrar-se en la fase pre-infantil, una fase on s’ha coincidit amb l’equip entrenat per Xavi Miñambres, el Sedis Cloustek. Amb un balanç de nou victòries i una derrota, aquesta en l’última jornada davant el CENG Watershop i per un contundent 71-32 a Artesa de Segre.

A més a més, cal destacar la participació de l’equip a la Txiki Kopa que es va disputar a Vitòria coincidint amb la participació de Cadí La Seu a la Copa de la Reina. Les noies van aconseguir el premi a l’equip FAIR PLAY de la competició mostrant una bona imatge i millors valors. Com hem mencionat anteriorment, l’equip posarà rumb a Vilafant aquest mateix dissabte 8 de juny i s’enfrontarà al Paidos-Sallent a les 12:15, igual que els nois del Sedis GDOS.

Parlem amb Xevi Calm sobre com ha estat la temporada per l’equip: “En resum ha estat una temporada bona en línies generals. Una primera meitat de temporada competint a la lliga infantil de Lleida jugant amb equips de més edat i que, per tant, ens han penalitzat molt físicament. A la vegada, però, també ens hem trobat equips que no ens han exigit suficient parlant només de bàsquet i eliminant aspecte físic. Això ha fet que, segurament, treballéssim una mica per sota del nivell que buscàvem. A la segona fase, lliga preinfantil, i un cop el físic s’ha igualat, hem sigut molt superiors a tots els equips i hem recollit els fruits del treball fet durant tota la temporada. En definitiva, un grup amb moltes ganes de treballar i moltes ganes d’aprendre i que de cara l’any següent, segur que farà uns quants passos endavant.”

 

Des del club volem desitjar tota la sort del món a ambdós equips, però que, sobretot, gaudeixin moltíssim de l’experiència. Som-hi Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta