El talent nacional de Laia Raventós arriba per tancar el Cadí La Seu de la temporada 2020/2021.

La jove directora de joc donarà el salt a la màxima categoria nacional a la Seu d’Urgell i firma per les dues pròximes temporades.

Riuprimerena que s’iniciava en el mon del bàsquet de la mà del premini mixte del Club Bàsquet Vic. També a Vic seguiria amb la seva etapa formativa, aquest cop de la mà del Femení Osona. Gràcies al seu talent i treball, a l’osonenca li sortia l’oportunitat de d’arribar al Segle XXI. Un cop finalitzada aquesta nova etapa de la seva vida, es decidia a començar la seva aventura als Estats Units d’Amèrica. La Laia arribava a la universitat de Carolina del Nord de Charlotte per defensar els colors dels Charlotte 49ers, on va batre el record d’assistències de l’equip després de superar l’antiga xifra històrica de quasi bé 500 assistències.

A més a més ha participat varis anys en els equips inferiors de la selecció espanyola de bàsquet. Tres ors europeus amb les seleccions U16, U18 i U20 junt amb una plata mundial amb l’U17 fan que la Laia tingui un excel·lent palmarès en la seva experiència com a internacional.

El tècnic urgellenc Bernat Canut es mostra molt satisfet per la seva arribada: “Ens fa especial il·lusió incorporar-la. De fet, fa molts anys que la seguim. Vertical i amb molta capacitat de generar, sobretot, a camp obert. Un bon tir exterior i un talent especial per donar bones passades. Segur que aquí es trobarà bé i la gent gaudirà veient-la jugar.

Amb aquesta darrera incorporació la plantilla de jugadores del Cadí La Seu de la temporada vinent queda tancada: Yurena Díaz, Laura Peña, Marina Lizarazu, Laia Raventós, Ariadna Pujol, Danni Williams, Gala Mestres, Irati Etxarri, Maria Jespersen, Georgina Bahí, Serena-Lynn Geldof i Quinn Dornstauder.

Benvinguda Laia!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta