Laura Peña es converteix en la primera incorporació per la temporada vinent.

Laura Peña completarà la posició de base de cara la temporada 2019/2020. Després de més de deu anys defensant els colors de l’Snatts Femení Sant Adrià, la jove jugadora catalana canviarà el mar per la muntanya.

Després d’assolir l’ascens a la Liga Dia, la temporada 2016/2017, va debutar en la màxima categoria assolint la classificació per la Copa de la Reina amb el seu equip. Superant el primer any d’adaptació a la lliga, la Laura va fer un pas endavant la temporada passada, exercint com una de les timoneres de l’equip adrianenc i fent mostra de les seves virtuts a pista. 6,3 punts, 2,3 assistències, 2,3 rebots en uns 23 minuts de mitja han sigut els seus darrers registres.

A tot això, se li ha de sumar totes les convocatòries amb la selecció catalana i, especialment, amb l’espanyola en els darrers anys. Tot i la seva edat, en el seu palmarès hi ha un vuitè lloc en el mundial d’Udine, a Itàlia, amb la selecció sub 19 i una medalla d’or amb la selecció sub 20 a l’europeu d’Hongria.

Bernat Canut ens dona l’opinió que té sobre la nova base de Cadí La Seu: “Laura Peña és una jugadora que no ha parat de créixer des de que la conec. Ara ja amb dos anys d’experiència a Lliga 1 i assumint molta responsabilitat en el joc aquesta darrera temporada. Joventut, talent i velocitat per l’equip.

Estic molt contenta de formar part del Cadí La Seu la temporada vinent. Amb moltes ganes d’afrontar els nous reptes i gaudir amb tots vosaltres al Palau d’Esports.” declara la nova base de Cadí La Seu, que firma per dues temporades.

¡Benvinguda Laura!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta