Mehryn Kraker rookie de molt nivell per tancar el joc exterior de Cadí La Seu per la LF1 2017/2018

La jove jugadora USA Mehryn Kraker completarà el joc exterior de CADÍ LA SEU. 22 anys, 1,83, anotadora fiable des de qualsevol posició de joc i número 27 del Draft de la WNBA d’aquesta temporada elegida per les Washington Mystics en la 3era ronda. Ha participat en la pretemporada però finalment no ha estat en el roster definitiu.

L’elecció de CADÍ LA SEU per aquesta “rookie” ha estat fruit d’un seguiment molt acurat que buscava una jugadora amb les condicions i característiques que Kraker te. Formada en la universitat de Wisconsin Green Bay aquesta aler ha acreditat en aquesta darrera temporada 18,5 p.p.p. amb uns percentatges molt alts. 53% en tirs de 2 punts, 40% en tirs de 3 i un 76% en els tirs lliures, dotarà a CADÍ LA SEU d’una clara opció ofensiva des de qualsevol posició del camp.

Mehryn Kraker s’uneix a Yurena Diaz, Andrea Vilaró, Marta Montoliu, Ariadna Pujol, Nogaye Lo, Georgina Bahí i Caitlyn Ramirez en la plantilla de CADÍ LA SEU, que segueix apostant per la joventut i talent. 3 jugadores “rookies” (Pujol, Kraker i Ramírez) de 22 anys, 4 mes per sota dels 24 anys (Yurena Diaz 24, Andrea Vilaró 24, Marta Montoliu 23 i Nogaye Lo 21) i, de moment, només Georgina Bahí amb 28 anys, com a jugadora “veterana”, tota una demostració clara d’intencions.

CADÍ LA SEU segueix treballant en trobar en el mercat una jugadora que completi la posició de base i una interior per tancar la plantilla definitivament.

cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta