Macarena Rosset nova jugadora de Cadí La Seu.

Macarena Rosset tanca el joc exterior de CADÍ LA SEU. Argentina amb passaport Italià, 26 anys, 1,75 d’alçada i pot ocupar les posicions de 1 i de 2 de l’equip. Aquesta jugadora és la elegida per cobrir la darrera peça que faltava al joc de perímetre de l’equip de Joan Carles Pie.

Internacional absoluta Argentina, Rosset ha estat la millor jugadora de la lliga 2 italiana, jugant amb el Marghera, durant la temporada passada amb 17,5 ppp, 7,4 rpp, 5,2 app i uns percentatges d’encert molt bons. 50% en T2, 31% en T3 i 80% en TLL. També ha estat jugant la “Liga Femenina de Argentina” fins fa pocs dies amb l’equip Velez amb unes estadístiques molt interessants. 16,1 ppp, 3,3 app i 18,1 de valoració.

Rosset arribarà a CADÍ LA SEU per cobrir les posicions de base i escolta i junt amb Yurena Diaz, Andrea Vilaró, Marta Montoliu, Ariadna Pujol i Mehryn Kraker seran les jugadores del joc exterior de l’equip.

L’incorporació d’una jugadora interior, que acompanyi a Georgina Bahi, Nogaye Lo i Caitlyn Ramírez, tancarà la plantilla que afrontarà la LF1 2017/2018 i que serà la 15ena participació de CADÍ LA SEU en l’élit del bàsquet estatal femení.

Per altra banda Joan Carles Pie continuarà tenint en el seu staff a Bernat Canut i Xavier Calm.

cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta