Shereesa Richards tanca la plantilla de Cadí La Seu de la propera temporada.

CADÍ LA SEU tanca la plantilla incorporant a la jugadora Jamaicana, amb formació NCAA, Shereesa Richards. 24 anys, 1,85 d’alçada i unes grans condicions físiques, atlètiques i de joc agressiu tant ofensiu com defensiu, en la posició de 4, que encaixen perfectament amb el perfil que es buscava per tancar l’equip que per 15a temporada jugarà en la LF1, sent darrera de Perfumerias Avenida el segon equip més veterà de la competició.

Richards va destacar en la seva etapa NCAA en la prestigiosa universitat de Albany. Màxima anotadora de l’historia de la universitat d’Albany amb 2440 punts i més de 1000 rebots en els seus 4 anys i 6a màxima anotadora de la NCAA en la seva temporada sènior, la 2015/2016, amb 23,4 ppp. La seva primera experiència com a professional ha estat la temporada passada en la LF1 a Zamora on va acreditar 11ppp, 6,4 rpp i una valoració de 12 en 24 minuts de joc.

La plantilla de CADÍ LA SEU queda formada per les jugadores: Yurena Diaz, Macarena Rosset, Andrea Vilaró, Marta Montoliu, Ariadna Pujol, Mehryn Kraker, Georgina Bahi, Nogaye Lo, Caitlyn Ramirez i Shereesa Richards. El cós tècnic queda format per Joan Carles Pié, Bernat Canut i Xavier Calm.

Amb la plantilla ja tancada i després de la confirmació de l’inscripció de CADÍ LA SEU en la LF1 2017/2018, la feina serà anar tancant la pretemporada per tenir l’equip en les millors condicions pel començament de la LF1 el 30 de setembre. Probablement el començament del treball de l’equip serà als voltants del 21/22 d’agost.

cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta