Prèvia Jornada 11 Lliga Femenina, viatge a Logroño per tenir la Copa més aprop.

CADÍ LA SEU es desplaçarà a Logronyo per visitar al CAMPUS PROMETE en el partit de la jornada 11 de la LF que es disputarà el diumenge 4 a les 19:00 hores.

Després de la derrota per la mínima en la darrera jornada al Palau d’Esports davant el Gernika, CADÍ LA SEU buscarà la 6ena victòria que acosti a l’equip a La Copa de la Reina. Per aquest partit l’equip ha de seguir en la mateixa dinàmica mostrada en el darrer mes de competició, que ha saldat amb 3 victòries dels 4 partits jugats, mostrant un molt bon nivell de joc. Defensa efectiva i atac fluid.

Davant un rival que per plantilla i talent hauria d’estar més ben classificat i que segur buscarà una victòria que el tregui de les posicions de perill en la que esta en aquest moment. Talent ofensiu no li falta a l’equip d’Andreu Bou. Parks, Romeo (ex Cadi) i Knight són els seus “estilets” clars, i que tenen qualitat suficient per canviar un partit en qualsevol moment. Per això la defensa de CADÍ LA SEU haurà de ser efectiva com ho esta sent habitualment i no perdre de vista aquestes opcions rivals en cap moment, perquè la “poden liar” en un moment de falta d’atenció i concentració del partit.

Per CADÍ LA SEU el possible premi de jugar La Copa és una motivació extra del club i la plantilla en aquest final de la primera volta. Amb dues victòries la classificació serà segura. Amb una més si els average són bons també és molt possible entrar-hi.

DIUMENGE 4 DE DESEMBRE 19:00 hores

CAMPUS PROMETECADÍ LA SEU

previa_jornada11


El partit es podrà seguir en directe per CANALFEBTV el dissabte 4 de desembre a les 19:00.

cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta