Nova edició de la campanya de recollida de joguines “Jo també vull jugar!”

Aquest migdia s’ha presentat al Palau Municipal d’Esports de la Seu d’Urgell la segona edició de la campanya solidària de recollida de joguines ‘Jo també vull jugar!’ que torna a liderar Sedis Bàsquet, juntament  amb Càritas i el Consorci d’Atenció a les Persones a l’Alt Urgell, i que enguany s’hi han sumat l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell i Caser Residencial Castell d’Oliana.

La presentació d’aquesta campanya que pretén recollir joguines noves com també de semi-noves ha anat a càrrec de Pere Porta, president de Sedis Bàsquet, Anna Vives, tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament urgellenc i portaveu del Consorci d’Atenció a les Persones, i Josep Casanova, president de Càritas Diocesana d’Urgell.

“Després d’una valoració positiva de la campanya que vam portar a terme per primera vegada l’any passat, aquest any tornem a engegar Jo també vull jugar! en la qual s’hi han incorporat l’Associació d’Hostaleria i Caser Oliana, amb l’objectiu d’unir esforços i comptar amb tres punts diferents de recollida de joguines”, ha explicat Pere Porta. “Per Sedis Bàsquet és una satisfacció poder participar en una campanya amb aquest objectiu, i enguany encara a més perquè podem comptar amb més col·laboradors”, ha afegit Porta.

Per la seva part, el president de Càritas Diocesana d’Urgell Josep Casanova ha explicat que aquesta campanya té un doble vessant: recollida de joguines noves per fer arribar a infants de famílies en situació de vulnerabilitat de la comarca alturgellenca, i recollida de joguines semi-noves per vendre-les per recaptar fons pel projecte de Mans Unides de Protecció de Drets Humans de Joves Beduïns i per fer-ne donació a la Fundació ASPROS (Servei Integral per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual). “Volem remarcar  respecte a la campanya de recollida de joguines semi-noves que amb la reutilització d’aquestes  joguines també ajudem a fer un planeta sostenible i, alhora col·laborem en un projecte al Tercer Món”, ha remarcat Casanova.

Al seu torn, la tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament urgellenc i portaveu del Consorci d’Atenció a les Persones, Anna Vives ha celebrat que “la campanya no només repeteixi sinó que creixi i s’ampliï, tant per la tipologia de joguines com per la finalitat de la mateixa, així com de participants en aquest projecte”.  En aquest sentit, ha remarcat que aquesta iniciativa “és una mostra més del treball en xarxa que és tan important arreu i que a la nostra comarca sol funcionar molt bé”.

Punts de recollida de joguines

El primer punt de recollida per part de Sedis Bàsquet es podrà trobar aquest pròxim dissabte, 10 de desembre, durant la jornada de lliga que es disputarà el partit que enfrontarà el CADÍ LA SEU contra l’Uni Girona, i que es jugarà a les quatre de la tarda. A més, durant tota la setmana vinent es podran donar joguines al mateix Palau d’Esports.

El segon punt de recollida de joguines estarà actiu del 10 al 16 de desembre al local social de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell que es troba situat al carrer Mare Janer, 25 de la Seu d’Urgell, mentre que el tercer punt estarà actiu del 10 al 18 desembre a Caser Residencial Castell d’Oliana.

p1b3aq1t9r1dlr1ko93si10c718n54

Compartir

ens Deixa una resposta