Prèvia Jornada 12 Lliga Femenina, rebem al UNI Girona.

CADÍ LA SEU rep al Palau d’Esports a SPAR CITILYFT GIRONA en la jornada 12 de la LF. El partit es jugarà el dissabte 10 de desembre a les 16:00 hores i les camares d’Esport3 l’oferiran en directe.

Després de les dues derrotes consecutives des de la tornada de la “parada de seleccions” CADÍ LA SEU afronta un exigent partit al Palau d’Esports reben al colider de la LF, l’altre equip català, SPAR CITILYFT GIRONA, que arribarà amb una excel·lent ratxa de de joc i victòries. Per tant CADÍ LA SEU haurà de mostrar la millor versió si vol competir i tenir opcions de sumar una nova victòria. La bateria ofensiva de l’equip gironí esta ja engrassada. Les Peters, Ibekwe, Spanou, Rodriguez i la direcció de Jordana i Buch el fan ser l’equip amb un talent i eficàcia ofensiva molt important. Spar Citilyft Girona és el millor atac de la LF amb 77 p.p.p. Per tant el treball defensiu de CADÍ LA SEU serà vital per intentar sumar la 6ena victòria, que seria molt important per trencar la ratxa negativa i a més perquè la LF mostra l’extrema igualtat d’aquesta temporada amb 6 equips (del 5e al 10e classificat) empatats amb 5 victòries i guanyar o perdre un partit pot canviar substancialment la posició en la classificació.

Per aquesta jornada la Junta Directiva de SEDIS BÀSQUET ha decretat jornada d’entrada lliure i solidaria. En el Palau d’Esports es recolliran joguines en la campanya que des de l’any passat impulsa el club, juntament amb altres associacions i Ajuntament, a la ciutat i comarca amb el lema “Jo també vull jugar”, que pretén recollir joguines per fer-les arribar als nens/es de la ciutat i comarca durant aquestes properes festes.

p1b3aq1t9r1dlr1ko93si10c718n54

El partit es podrà seguir en directe per Esport3 i CANALFEBTV a les 16:00 hores d’aquest dissabte.

DISSABTE 10 DE DESEMBRE 16:00 hores

CADÍ LA SEUUNI GIRONA

previa_jornada11


cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta