Prèvia Jornada 13 Lliga Femenina, llarg viatge a Bembibre en busca de la Copa.

ULTIMA JORNADA DE LA 1ERA VOLTA I CADI LA SEU VIATJA A BEMBIBRE EN BUSCA D’UNA PLAÇA PER JUGAR LA COPA

CADÍ LA SEU jugarà a Bembibre aquest dissabte, dia 17 de desembre, a les 19:00 hores en horari unificat per aquesta jornada, última de la 1era volta, buscant una plaça per jugar La Copa d’aquesta temporada.

El canvi de format en la competició de La Copa i la igualtat extrema d’aquesta temporada de la LF, ha portat a que en aquesta darrera jornada hi hagi 5 partits en las que es juguen opcions de Copa per 7 equips que es juguen les dues places lliures que encara hi han, de les 6 que s’atorguen.

CADÍ LA SEU després de la brillant victòria, de la darrera jornada, davant Spar Citylift Girona, depèn de si mateix per jugar l’edició d’aquesta temporada de La Copa de la Reina. Amb 6 victòries i 6 derrotes i un +15 d’average general, la victòria a Bembibre donaria la plaça a l’equip de Joan Carles Pié de jugar La Copa sense necessitat d’estar pendent dels resultats dels altres partits. Per contra, en cas de derrota, s’haurà d’esperar els resultats de la resta de partits per saber el desenllaç d’aquesta emocionant jornada.

CADÍ LA SEU viatja a Bembibre amb 9 jugadores després de la baixa d’aquesta setmana de les dues jugadores USA. A nivell de transcendència en el joc de l’equip més aviat poca l’influencia d’aquestes baixes, ja que cap de les dues noies tenia protagonisme ni rols importants dins l’equip. Amb la moral a dalt de tot i una il·lusió immensa en les maletes les Brunckhorst, Vilaro, Perez, Arrojo, Montoliu, Bahi, Tirera, Lo i Escuert ho donaran tot per sumar una victòria més que pot engrandir la història de l’equip en les 15 temporades de participació en la LF.

Val la pena però no oblidar que les locals de EMBUTIDOS PAJARIEL BEMBIBRE també es juguen opcions de jugar La Copa tot i que les seves passen obligatòriament per guanyar el partit com a mínim de més de 6 punts.

El desenllaç d’aquesta emocionant jornada es podrà seguir en directe pel CANALFEBTV a partir de les 19:00 hores.

DISSABTE 17 DE DESEMBRE 19:00 hores

EMBUTIDOS PAJARIEL BEMBIBRECADÍ LA SEU

previa_jornada13


cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta