Prèvia Jornada 23 Lliga Femenina, viatgem a Gernika.

LOINTEK GERNIKA BIZKAIA – CADI LA SEU JORNADA 23 DE LA LF. VISITA AL 3ER CLASSIFICAT PER ENTRAR EN EL SPRINT FINAL DE LA LF1

CADÍ LA SEU viatja cap a Gernika per enfrontar-se al 3er classificat. El partit dissabte 11 de març a les 18:30 es podrà seguir per CANALFEB.

Al tram final de la lliga regular li queden 4 jornades per disputar-se i promet la mateixa intensitat i emoció que s’han viscut durant tota la lliga. Amb molt equips buscant o patint pels seus objectius.

CADÍ LA SEU intentarà en aquestes tres setmanes entrar en una de les 6 places que donen accés a jugar els Play-off pel títol del mes d’abril.

Després d’aconseguir el ple de victòries en les 3 jornades disputades en la setmana anterior, i situar-se en la lluita per entrar en el Play-off, la plantilla de CADI LA SEU afronta la visita a Gernika amb optimisme per la qualitat del joc d’equip mostrada en aquest darrer tram de la competició seguint perfectament el guió marcat de fer créixer l’equip amb el pas de la temporada.

El rival basc, que esta en el lloc que se li pressuposava que havia o podia ocupar en l’inici de la temporada, ha estat sòlidament instal·lat en aquesta posició quasi des de l’inici de la competició i en la seva pista, Maloste, han perdut els dos “cocos” de la LF1. Amb una plantilla que s’ha anat completant amb el pas de la temporada i que esta plena de qualitat amb les Asurmendi, Pina i les incorporades Sandric. Mokango i Amstrong, aquesta la darrera per la lesió de la seva millor jugadora fins al moment com era Carter. Per tant un equip sòlid i que te en l’implicació defensiva de l’equip el seu millor argument de joc per consolidar-se com alternativa als grans.

CADÍ LA SEU viatja al País Basc amb la confiança del joc mostrat en aquests darrers partits. Solidesa defensiva amb el ritme alt de joc assumit i millor efectivitat en el joc ofensiu, amb més i diferents opcions que l’equip ha fet seves. Amb tota la plantilla disponible, Joan Carles Pié es mostra convençut de la capacitat de les jugadores per competir contra qualsevol rival i tenir l’oportunitat de lluitar per sumar una nova victòria.

DISSABTE 11 DE MARÇ 18:30 hores

LOINTEK GERNIKA BIZKAIACADÍ LA SEU

previa_jornada23


cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta