Prèvia Jornada 24 Lliga Femenina, rebem al Campus Promete.

CADÍ LA SEU HA DE SUMAR UNA NOVA VICTORIA EN EL SEU “CAMI CAP ALS PLAY-OFF” REBENT LA VISITA DE CAMPUS PROMETE EN LA JORNADA 24.

CADÍ LA SEU afronta els darrers tres partits de la lliga regular en, possiblement, el millor moment de la temporada desprès d’haver encadenat 4 victòries consecutives en les darreres jornades. Es continua mantenint la bona línia de treball de les darreres temporades en les que l’equip sempre ha competit per acabar entre els millors de la LF1.

Aquest dissabte 18 de març a les 19:45 hores visita el Palau d’Esports el CAMPUS PROMETE. L’equip de La Rioja es presentarà a La Seu d’Urgell amb el mateix objectiu que CADÍ LA SEU i empatats en la classificació amb 12 victòries ocupant actualment la 6ena i 7ena posició i a una victòria del 4at i 5e classificat. Rebaixar les aportacions de Romeo, ex-Cadi, Parks i Knight, que són les referencies ofensives de l’equip d’Andreu Bou ha de ser un dels objectius de CADÍ LA SEU per lluitar per la victòria.

CADÍ LA SEU afronta el partit amb la confiança al màxim. La darrera victòria a Gernika davant el 3er classificat, en un partit molt bo i “coral” de tot l’equip, ha reforçat les expectatives d’allargar la temporada de l’equip, que esta trobant la regularitat i el bon joc a mida que la temporada ha anat passant i s’acosta al final. Fidel reflex del creixement de l’equip durant la temporada. La 3era millor defensa de la LF1, que va ser capaç d’anotar-li 71 punts a Gernika (2ona millor defensa de la LF1) i de guanyar en una pista on han caigut Perfumerias, Girona i Promete entre d’altres, és el millor antecedent per afrontar el match.

Per aquest partit s’espera una molt bona entrada al Palau d’Esports per la bona trajectòria de l’equip.

DISSABTE 18 DE MARÇ 19:45 hores

CADÍ LA SEUCAMPUS PROMETE

previa_jornada24


cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta