Prèvia Jornada 26 Lliga Femenina, rebem al Bembibre.

JORNADA 26 DE LA LF1 I CADÍ LA SEU AFRONTA LA DARRERA JORNADA AMB EL MILLOR PREMI. VICTORIA DAVANT BEMBIBRE = PLAY-OFF

Dissabte 1 d’abril a les 19:00 hores el Palau d’Esports viurà el darrer partit de la lliga regular de la LF1, CADI LA SEU – EMBUTIDOS PAJARIEL BEMBIBRE.

Horari unificat en aquesta darrera jornada de la lliga regular per acabar de decidir posicions de Play-off i descens de la LF1 més emocionant i igualada dels darrers anys.

CADÍ LA SEU arriba a aquesta jornada 26 amb l’opció de continuar estant entre els millors equips de la LF1. L’equip de Joan Carles Pie depèn de si mateix per aconseguir plaça en el Play-off al títol d’aquesta temporada. La victòria davant l’equip de Bembibre, que en la darrera jornada de la 1era volta va privar a CADÍ LA SEU de jugar la Copa, donarà plaça de Play-off. El que no se sabrà fins que finalitzin els partit de Gipuzkoa i Vitoria si la posició final és la 5ena o la 6a.

Per aquest transcendent partit la confiança, il·lusió i ànims de l’equip és màxim. Després d’un excel·lent tram final de la competició, en la que CADÍ LA SEU ha aconseguit 5 victòries en les darreres 6 jornades, tot l’equip vol i treballarà per continuar fent història per l’equip i el club. Jugar els Play-off al títol demostrarà la consolidació d’un model, que ha crescut en els darrers anys, basat en la jugadora estatal i en la qualitat del treball que fa evolucionar i créixer a l’equip amb el pas de la temporada arribant amb un gran nivell de joc al final de cada temporada. L’exemple els excel·lents resultats i nivells de joc mostrats en les darreres 4 temporades. Si es juga el Play-off s’haurà aconseguit estar entre els millors 3 vegades en les darreres 4 temporades. Tot un èxit.

Per això Joan Carles Pie i els seus ajudants (Canut i Calm) han treballat en la posta a punt de les 10 jugadores perquè les Brunkhorst, Schimmel, Perez, Arrojo, Vilaro, Montoliu, Bahi, Tirera, Lo i Escuert arribin al partit en condicions òptimes d’aprofitar aquesta oportunitat.

El Palau d’Esports s’omplirà per animar i empènyer l’equip cap aquesta victòria amb un premi tant important. El club donarà entrada gratuïta a tots els afeccionats que vagin al Palau amb una bufanda del club o amb una samarreta blanca o blava amb l’objectiu de crear un ambient adient a la importància del partit.

DISSABTE 1 D’ABRIL 19:00 hores

CADÍ LA SEUEMBUTIDOS PAJARIEL BEMBIBRE

previa_jornada26


cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta