Prèvia Jornada 7 Lliga Femenina, visitem al Gran Canaria.

CADÍ LA SEU ha viatjat avui cap a Las Palmas per afrontar el partit de la 7ena jornada que l’ha d’enfrontar demà dissabte, 29 d’octubre, a les 19:00 hores hora a les illes Canàries i 20:00 hores hora local, a l’equip local SPAR GRAN CANARIA.

Partit que els dos equips encaren amb la necessitat d’obtenir una victòria que trenqui les ratxes dolentes que estan acumulant els dos equips. SPAR GRAN CANARIA no ha sumat encara cap victòria. CADÍ LA SEU acumula tres derrotes consecutives.

CADÍ LA SEU presentarà a totes les jugadores per afrontar el partit i de l’efectivitat que mostrin Bahi, Tirera, Arrojo i Tània Pérez, que son en aquests moments les jugadores que mostren mes fiabilitat en l’aportació ofensiva del joc de l’equip, pot dependre en part el resultat final del partit. En front un SPAR GRAN CANARIA que te en la Checa Stejskalova a la seva màxima “artillera”, tot i que els percentatges no son massa bons, i que estarà acompanyada de Royo en les tasques ofensives exteriors, i del treball en les zones de Coulibaly (MVP de la darrera jornada) i de la jugadora americana Brock que te en el rebot a les dues àrees la seva gran virtut de joc.

DISSABTE 29 D’OCTUBRE 20:00 hores

SPAR GRAN CANARIACADÍ LA SEU

previa_jornada7

El partit es podrà seguir a les 20:00 hores pel canal FEBTV.

cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta