Prèvia Jornada 8 Lliga Femenina, rebem al Quesos El Pastor De Zamora.

CADÍ LA SEU buscarà la 4ta victòria en aquest primer terç de la temporada per no desenganxar-se de la part alta de la classificació i també tornar a buscar seguretat en els partits del Palau després de les dues derrotes seguides.

Després de la clara victòria a Canàries a CADÍ LA SEU li ha pujat la confiança i buscarà la regularitat en el joc que li ha faltat, de moment, en aquest inici de temporada. CADÍ LA SEU necessitarà l’actuació regular de les seves jugadores més en forma en aquest inici de competició. Svenja Brunckhorst, Tània Pérez, Belen Arrojo, Georgina Bahi i Meiya Tirera, i també necessitarà del bon treball d’Andrea Vilaró, Marta Montoliu, Nogaye Lo i Candice Warthen en les rotacions per garantir el ritme de joc que l’equip necessita per sentir-se còmode a la pista.

Per aquesta 8ena jornada visita el Palau d’Esports, l’equip de Zamora, QUESOS EL PASTOR que presenta una plantilla plena de jugadores atlètiques que des del joc físic i de “batalla” a la zona del rebot proposaran un partit més dur que tècnic.

DISSABTE 5 DE NOVEMBRE 19:45 hores

CADÍ LA SEUQUESOS EL PASTOR DE ZAMORA

previa_jornada8


El partit es podrà seguir en directe per canal FEBTV i per Radio Seu.

cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta