La jugadora interior Serena-Lynn Geldof és la quarta incorporació pel Cadí La Seu de la pròxima temporada.

La jove jugadora belga arribava procedent del BC Belfius Namur Capitale, firma per una temporada i jugarà a les ordres de Bernat Canut.

Nascuda el 2 de març del 1997 a Ostend (Bèlgica) destaca per la seva habilitat i mobilitat dins la zona amb els seus 197 cm d’alçada. Jugadora jove però amb experiència a EuroCup Women i a la lliga del seu país d’origen, on hi debutava amb 16 anys de la mà del Sint Katelijne Waver. Dos temporades més tard s’incorporava al BBC Kangoeroes Boom belga, on hi estaria dos cursos i on destacaria en la seva segona temporada amb 7 punts i 6 rebots per partit. En la temporada 2016/2017 aterrava a la NCAA per defensar els colors de la universitat de Miami, on també hi estaria dos anys més. Després de l’experiència a Estats Units tornaria a la lliga belga per defensar els colors del BC Belfius Namur Capitale, equip punter de la lliga i que disputava l’EuroCup Women.

Procedent d’aquest últim equip, Serena-Lynn arribarà a la Seu d’Urgell amb moltes ganes de treballar i d’aconseguir grans coses amb el seu nou equip. “És una jugadora molt atlètica tot i els seus 197 centímetres, capaç de córrer molt bé la pista i amb una envergadura que ens ha d’ajudar molt en defensa. Jugadora jove en desenvolupament però sens dubte un diamant per polir de l’escola Belga. Esperem ajudar-nos mútuament a créixer.” declara Bernat Canut sobre el quart fitxatge de Cadí La Seu.

Yurena Díaz, Laura Peña, Marina Lizarazu, Irati Etxarri, Ariadna Pujol, Gala Mestres, Danni Williams, Maria Jespersen, Georgina Bahí i Serena-Lynn Geldof son les cares visibles del nou projecte.

Benvinguda Serena-Lynn!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta