Yurena Díaz segueix una temporada més i complirà la seva quarta temporada a Cadí La Seu.

La directora de joc canària seguirà vestint la samarreta blanc-i-blava la pròxima temporada.

Yurena Díaz ha destacat durant la seva trajectòria per ser una base amb molta facilitat anotadora sense deixar de costat la direcció de joc i així seguint jugant per l’equip. Una líder a pista on el seu rendiment ha anat donat de la mà amb els últims anys d’èxit de l’equip. Aspectes que fan de la Yurena una base molt complerta i perillosa a la vegada pels rivals. En la desena jornada de lliga, malauradament, va caure lesionada de gravetat a ulls dels nostres aficionats. Un sotrac que ha provocat que es perdés gran part d’aquesta temporada.

La jugadora està seguint el seu procés de recuperació, tot i les dificultats de poder-ho fer en una situació normal degut a la pandèmia: “Tinc moltes ganes que arribi el moment de començar a entrenar amb l’equip. Espero que el meu genoll em permeti arribar el més aviat possibles en les millors condicions per aportar el meu 100% com les últimes tres temporades.” I afegeix: “Estic segura que tornarà a ser una gran temporada pel club. Tant de bo que el treball realitzat ens col·loqui en la posició que ens mereixem en la classificació sense patir massa durant l’any.

Bernat Canut es mostra molt satisfet sobre la renovació de la base: “Estem convençuts que la seva recuperació continuarà pel bon camí i ens tornarà a donar qualitat a pista ben aviat. Renovar un jugadora així sempre és motiu de satisfacció.

El Cadí La Seu de la temporada 2020/2021 comença a agafar forma: Yurena Díaz, Laura Peña, Marina Lizarazu i Georgina Bahí.

Molta sort i èxits Yure!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir